Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek milyen számotokra egy ideális lánykérés?
Te ismered, te tudod, hogy mit szeret, vagy mire vágyik, hogy milyen a stílusa.
Engem, meglepetésként kért meg a párom, nem is sejtettem róla semmit. A kedvenc helyemen kért meg.
De, nekem nem a helyszín számított, csak még különlegesebbé tette.
Ha ezt itthon, vagy mosogatás közben, vagy az udvar közepén tette volna, az sem érdekelt volna...
Nekem, az számított, amit mondott, hogy tiszta szívből és szerelemmel tette és az, hogy ezzel, mennyire boldoggá tett!
-Kizárólag kettesben
-hogy gyűrűvel, vagy gyűrű nélkül az mindegy (nekem úgyis a karikagyűrű számít igazán, amit házasságban hordunk)
-a letérdelés meglegyen, ez nekem nagyon fontos volt
-és ne legyen közhelyes, ne legyen se szentestéhez, se karácsonyhoz, se szülinaphoz, névnaphoz kötött dolog. Nem vágyom különleges helyszínre sem.
Egyébként már megtörtént (házasok vagyunk 6 éve:), és olyan volt a lánykérés amilyenre vágytam, gyűrű is volt.:)
- kettesben
- mondjuk túra közben egy tóparton, vagy hegyek között, de ha hétvégi reggelen gyűrűvel ébreszt, akkor is boldog lennék
- ha pedig város, akkor Velence vagy Rovinj :)
Én örülnék, ha nyilvánosan kérné meg a barátom a kezemet, de ezt nem úgy értem, hogy táncot ad egy csoportal, vagy stadionban a pálya közepén, hanem pl étterembe, vagy a kedvenc helyünkre elvinne, és ott kérné meg a kezem. Én nagyon romantikus típus vagyok, a párom csak kicsit, viszont eléggé "poénbomba" ígyhát arra számítok, ha megkéri a kezem az valamilyen módon vicces is lesz.
Amit nem javaslok: Italba vagy kajába rakni a gyűrűt, az balul is elsülhet!
Amit javaslok: Kedvenc közös helyeteken (ha nem vagytok zavarban a nyilvánosságnál) és mondj valami aranyosat :) Öltözz ki, stb :)
Sok boldogságot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!