Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, eljegyzéskor megcsókoltátok a barátnőtök kezét, illetve lábát? (:
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy vannak helyek, ahol ez szokás. :)2017. nov. 25. 09:43
11/17 anonim válasza:
és az nem megalázó amikor a nő letérdel a férfi elé hogy leszopja?
12/17 anonim válasza:
Igen a lábát, de az csak akkor életszerű, ha előtte nem bírta vissza tartani és bepisilt.
13/17 anonim válasza:
Persze, csókold meg a lába nyomát is, aztán törölje beléd a lábát.
Neked valami fétised van hogy szereted ha megaláznak?
Még le se térdelj! Egyenrangúak vagytok (jó esetben)
14/17 anonim válasza:
Persze. Az oltár előtt meg a talpát nyalogatom :, D
31/f
15/17 anonim válasza:
Ez nem azt jelenti hogy a pasi egy papucs lesz a közeljövőben....
Egyszer mindent szabad és ha a lábat / láb fej/ szeretne akkor miért ne, szex előtt is megteszem nem?!:)
A válaszom igen. F.
16/17 anonim válasza:
Én eljegyzeskor behajtókat meg biztonságiakat hívtam hogy a csaj feljen...
17/17 anonim válasza:
Há énnilyenről még az életben nem hallottam. Max szépanyáinkanak csókolgatták a kezét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!