Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Fiúk, eljegyzéskor megcsókoltá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, eljegyzéskor megcsókoltátok a barátnőtök kezét, illetve lábát? (:

Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy vannak helyek, ahol ez szokás. :)

2017. nov. 25. 09:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
50%
Beteg vagy? Még az arcát sem.
2017. nov. 25. 09:47
 2/17 anonim ***** válasza:
91%

Miafa... Vissza is vontam volna egyből a válaszom, ha nekiállt volna a lábam csókolgatni.

Magyarországon szerencsére ez nem szokás.

2017. nov. 25. 09:56
 3/17 anonim ***** válasza:
86%
Ilyen gyökér létezik?
2017. nov. 25. 10:01
 4/17 A kérdező kommentje:
Második, miért mondod ezt?
2017. nov. 25. 10:04
 5/17 anonim ***** válasza:
81%
Azért mondom, mert ha ilyet csinált volna, akkor az azt jelentené hogy nagyon félreismertem. Engem taszít az ilyen megalázkodó pincsikutyás viselkedés, és a lábfetisizmust is visszataszítónak tartom, szóval ha bármelyik ezek közül a párom rejtett tulajdonságait képezik, nem illünk össze és felesleges összeházasodnunk mert csak konfliktust szülne.
2017. nov. 25. 10:46
 6/17 anonim ***** válasza:
71%
Igen, a savanykás talpszag megfizethetetlen. Nincs is jegyesem, de még barátnőm se.
2017. nov. 25. 11:39
 7/17 anonim ***** válasza:
20%

Még sz is visszataszít ha egy férfi letérdel amikor megkéri a párját. Megalázó, undorító.

"Magyar férfi csak Isten előtt térdel"

A "pasik" meg azt csinálnak amit akarnak, felőlem a cipője talpát is nyalogathatja.

2017. nov. 25. 13:47
 8/17 anonim ***** válasza:
81%

Ugandában még a seggit is megcsókolják, - úgy tudom.

Sokféle hely van.

2017. dec. 2. 23:49
 9/17 anonim ***** válasza:

Mondjuk én lány vagyok és még nem is kérték meg a kezemet, szóval a kérdésre válaszolni nem tudok.

Én azt még el tudom képzelni, hogy valaki a barátnője kezét megcsókolja, de azt lánykéréstől függetlenül is. De a lábát miért? Csak érdekelne hogy honnan jött az ötlet? Valahol ez a szokás??

2017. dec. 5. 20:55
 10/17 anonim ***** válasza:
73%
Hàt azért làbon ne mivel ez egy kissê visszataszitó melllesleg ez olyan nem természetes szokàs.:D
2017. dec. 5. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!