Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem kéri meg a kezem a 27. születésnapomig, akkor a szakítás a legjobb megoldás?
Együtt sem éltek, mit akarsz? :D
Mellesleg ha nekem ilyen feltételeket szabnál, meg megállapodgatnál, kidobnálak.
Ha ennyire bizonytalan a dolog, akkor miért mentek bele a közös lakásba?
A közös lakás esetleg közös hitel nagyobb elköteleződés mint a házasság és a gyerekek. Vagy legalább olyan súlyú.
Ha bizonytalan vagy, akár szakítani is képes lennél, akkor miért vennétek közös ingatlant?
Inkább vegyél egy lakást saját névre,saját magad pénzéből stb és költözzetek oda, éljetek együtt stb.
A közös ház szerintem ritkán sül el jól, láttam már maradkodni rajta olyanokat is, akik előtte 40 évig együtt voltak.
Én nem mennék bele ha nem muszáj, főleg nem 1,5 év után.
Tényleg nem egy biztos sorrend, főleg a mai világban. Sose éltetek együtt, de máris eljegyzés, közös ingatlan? És ha nem tudtok együtt élni? És ha rögtön belekényelmesedik? Mindent egy lapra teszel fel, ha bármi nem működik (kívánom hogy működjön), nagyot koppanhatsz.
Mi ugyan jóval fiatalabbak vagyunk, de közel annyi ideje együtt mint ti. Jövőre tervezünk összeköltözni, közös albérletbe. Mivel még tanulunk mindketten, és ez az egész külföldön fog történni, olyan 4-5 évig még biztos így is fog maradni. Aztán eldöntjük hol akarunk letelepedni, veszünk lakást, és majd ha tényleg megengedhetjük magunknak, sínen van az életünk, akkor jöhet az eljegyzés, házasság, gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!