Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha nem kéri meg a kezem a 27....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem kéri meg a kezem a 27. születésnapomig, akkor a szakítás a legjobb megoldás?

Figyelt kérdés
Akkor leszünk együtt másfél éve. Nem élünk együtt, ő albérlet ellenes, úgy beszéltük meg hogy közösen vásárolunk lakást. Erre anyagilag akkor lesz lehetőség mikor betöltöm a 27-et. Viszont én nem szeretnék olyan férfival közös házat venni, aki annyira sem vesz komolyan, hogy előtte megkérje a kezem. Nem szeretnék olyan helyzetbe kerülni, hogy együtt élünk évek óta, több milliót beletettem a lakásba, főzök-mosok rá, belekényelmesedik a dologba, és így már feleslegesnek tartja a házasságot, mert úgysem változtat semmin. Nekem igenis fontos, a régimódi sorrend híve vagyok. Annyi különbséggel hogy eljegyzés, összeköltözés, majd ha minden rendben van 1 év együttélés után, akkor megtartjuk az esküvőt is. Természetesen ezt a nézetemet már megbeszéltem vele, hogy én így szeretném, így tartom jónak, ő pedig igenlően válaszolt. Mégis félek, hogy milesz ha ennek ellenére, nem tartja be a megállapodást, halogatni akarja majd a dolgot. Sokszor mesél a friss házas barátairól sajnálkozva, hogy szegényeknek megváltozott az életük, a feleségük mindenbe beleszól, és hogy kicsit megbánták az esküvőt, mert most oda a szabad életük. Félek, hogy ő is így gondolkozik.
2017. szept. 4. 15:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
52%

Együtt sem éltek, mit akarsz? :D

Mellesleg ha nekem ilyen feltételeket szabnál, meg megállapodgatnál, kidobnálak.

2017. szept. 6. 20:14
 22/25 anonim ***** válasza:
70%
Nem kell megsértődni meg 0-ra pontozgatni.
2017. szept. 7. 10:10
 23/25 anonim ***** válasza:
78%

Ha ennyire bizonytalan a dolog, akkor miért mentek bele a közös lakásba?

A közös lakás esetleg közös hitel nagyobb elköteleződés mint a házasság és a gyerekek. Vagy legalább olyan súlyú.

Ha bizonytalan vagy, akár szakítani is képes lennél, akkor miért vennétek közös ingatlant?

Inkább vegyél egy lakást saját névre,saját magad pénzéből stb és költözzetek oda, éljetek együtt stb.

A közös ház szerintem ritkán sül el jól, láttam már maradkodni rajta olyanokat is, akik előtte 40 évig együtt voltak.

Én nem mennék bele ha nem muszáj, főleg nem 1,5 év után.

2017. szept. 15. 10:19
 24/25 anonim ***** válasza:
61%

Tényleg nem egy biztos sorrend, főleg a mai világban. Sose éltetek együtt, de máris eljegyzés, közös ingatlan? És ha nem tudtok együtt élni? És ha rögtön belekényelmesedik? Mindent egy lapra teszel fel, ha bármi nem működik (kívánom hogy működjön), nagyot koppanhatsz.

Mi ugyan jóval fiatalabbak vagyunk, de közel annyi ideje együtt mint ti. Jövőre tervezünk összeköltözni, közös albérletbe. Mivel még tanulunk mindketten, és ez az egész külföldön fog történni, olyan 4-5 évig még biztos így is fog maradni. Aztán eldöntjük hol akarunk letelepedni, veszünk lakást, és majd ha tényleg megengedhetjük magunknak, sínen van az életünk, akkor jöhet az eljegyzés, házasság, gyerek.

2017. szept. 24. 13:32
 25/25 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi történt azóta? Légyszi válaszolj, ha látod!
2022. júl. 9. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!