Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért nem veszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért nem veszik komolyan a nőket?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék általánosítani, nyilván nem mind. De tök gyakori, hogy a nő éveken keresztül jelzi a problémáját a férfinek, próbálkozik mindennel, hogy oldják meg, majd egy idő után elfogy a türelme, energiája, stb és szakít. Ekkor a férfi meglepődik: ez most komoly?! És esetleg még meg is sértődik, hogy "kidobták"... Hát mégis mire számított??

2017. júl. 5. 22:13
1 2
 1/13 A legrosszabb ***** válasza:
29%
Személy szerint már ismerkedéskor nem veszlek titeket komolyan. Komolyan lehet titeket egyáltalán venni, amikor totál mást mondtok, totál mást cselekedtek, totál mást éreztek és totál mást gondoltok? Hát ki az a hülye, aki kiigazodik rajtatok?
2017. júl. 5. 22:20
 2/13 anonim ***** válasza:
54%

1.: Mert a nőket nem lehet komolyan venni.

2.: A nők sem veszik komolyan a férfiakat.

Ha egyik eset sem áll fenn, akkor működik a kapcsolat, és senki nem dob ki senkit.

2017. júl. 5. 22:20
 3/13 anonim ***** válasza:
39%

És a nő miért nem vette észre, hogy éveken keresztül a falnak beszélt, és éveken keresztül rossz férfi mellett volt és már az elején rossz partnert választott?

Nőként mondom, hogy MINDIG kettőn áll a vásár. Attól, hogy te próbálnád megoldani a problémát ahhoz partner is kell. Az pedig a te felelősséged, hogy a kezdet kezdetén miért nem egy olyan párt választottál, aki hajlandó arra, hogy közösen megoldjátok a problémáitokat. Ja, vagy erre csak később jön rá az ember? Mert az elején ott van a rózsaszín köd és akkor ilyenkor szemet hunyunk mind felett? Na, később derül ki, hogy az ember már a kapcsolat legelején mennyi hibát követett el!!

2017. júl. 5. 22:21
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom, mi volt itt ebben az esetben konkrétan a "probléma", én azért nem veszem komolyan a nőket speciel, mert mindig mást tesznek, mint amit mondanak/gondolnak, és mert gyakran saját maguk se tudják, mi a fenét akarnak, de tőlünk várják el, hogy majd mi kitaláljuk.
2017. júl. 5. 22:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek a problémája a sajátja. Ha nem tudja megoldani, kérjen segítséget. Ha segítséget akkor legyen nyitott a megoldásokra. Azért nem veszik általában komolyan a nőket mert nem megoldást akarnak ilyenkor, hanem együttérzést. Ha együttérzés kell, akkor azt kérjenek, ne megoldást. Nincs minden esetben így és nem igaz minden esetre, viszont gyakori banánhéj amin elcsúszkálnak kapcsolatok.

30/f

2017. júl. 5. 22:23
 6/13 anonim ***** válasza:

Én mindig őszinte vagyok,megbízhato

De ugy vettem az a jó aki hazudik,atverik a nőket...

2017. júl. 5. 22:27
 7/13 A kérdező kommentje:

Az első két választ hagyjuk is, tuti nem olvasták el rendesen.

3asnak: igaz, van hogy rosszul méri fel az ember, kivel mit lehet megoldani. Mindenki addig próbálkozik, amíg megéri neki. Aztán szakít.

5os: nyilván nem személyes problémáról van szó, párkapcsolat.

De miért gondolják a férfiak, hogy a nő türelme végtelen?

És sokan csak akkor kapnak észbe, ha már késő...

2017. júl. 5. 22:28
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy nem. Ha valami böki a csőröd amit a párod csinál/nem csinál akkor szólni kell neki erről és megkérni hagyja abba/csinálja. Ha ő erre tesz, akkor az van amit 3 is írt ugyanis az a nő választása, hogy ennek tükrében marad-e. Amit én írtam, inkább egy példa akart lenni arra, hogy a kívánságotok gyakran valami okból nincs rendesen megfogalmazva így vagy nem azt kapjátok amire vágytok vagy nem kaptok semmit.

30/f

2017. júl. 5. 22:35
 9/13 anonim válasza:

Szerintem torál igazad van.Sajnos úgy vagyunk vele sokszor, hogy ha már megszereztünk akkor minden óké és nem kell már csinálni semit.

Természetesen addig míg nem tanulunk a hibánkból.

2017. júl. 5. 22:38
 10/13 anonim ***** válasza:

mesélhetnék a fordítottjáról és írhatnék fordított kérdést...

ja és a "jelzi" és "egyértelműen elmondja" között a különbség ég és föld...

2017. júl. 6. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!