Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért nem veszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért nem veszik komolyan a nőket?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék általánosítani, nyilván nem mind. De tök gyakori, hogy a nő éveken keresztül jelzi a problémáját a férfinek, próbálkozik mindennel, hogy oldják meg, majd egy idő után elfogy a türelme, energiája, stb és szakít. Ekkor a férfi meglepődik: ez most komoly?! És esetleg még meg is sértődik, hogy "kidobták"... Hát mégis mire számított??

2017. júl. 5. 22:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én speciel egyik embert se veszem véresen komolyan.

De azt hozzá kell tennem, hogy a nőkkel gyakrabban vagyok ilyen, mert sokszor tapasztaltam, hogy egy nő állít valamit, és egy héttel később már se híre se hamva annak az állításnak, amit olyan biztosan állított.

Nem egyszer megtörtént, hogy egy lány szétszidta fejemet, hogy milyen gáz pasi vagyok, és az összes lány, aki valaha velem összejött egy kis buta liba lehetett, és Ő aztán sose süllyedne olyan mélyre, hogy velem összejönne stb.

Én bólogattam mosolyogva és NEM vettem komolyan a dolgot, nem sértődtem meg...

Mert egy hét múlva az ágyában smároltunk stb.

Ennyit arról, hogy ő aztán sose de sose nem jönne össze velem.

Ez már többször előfordult. Akkor hogyan tudnám ezentúl komolyan venni az ilyeneket?

Persze volt olyan is, hogy elküldött a csaj a fenébe és aztán többet nem beszéltünk. De azokat a lányokat már elfelejtettem.

Főleg azok maradtak meg az emlékezetemben, akik látványosan meghazudtolták Önmagukat, mert az a feltűnő.

2017. júl. 6. 08:17
 12/13 A kérdező kommentje:
Te is csak a fő kérdést olvastad el....
2017. júl. 6. 08:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Sajnos ez nemcsak a férfiakra, de mindkét nemre jellemző. Vannak kényelmes emberek, akik azt hiszik, hogyha már hivatalossá tették a párkapcsolatot, nem kell semmit tenniük, és habzsidőzsi van, ha a másik panaszkodik, akkor csak nyavalyog meg rajtam vezeti le a feszkót meg hiszti/kapuzárási pánik/menstruál mittudomén, had ugasson, ha ahhoz van kedve... de garantáltnak veszi a másikat. Aztán jön a koppanás és a pofáraesés. És tényleg nem érti, mert a másik egyszer már "bevállalta", hogy a párja lesz, és azt hitte, innentől kezdve minden megvan.
2017. júl. 6. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!