Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinalhatnék? Mi a megoldás erre?
Sziasztok.
Lassan 1 éve hogy vegetért egy 2 éves kapcsolatom. Nem volt túl könnyű számomra az elválás, ugyanis a volt barátom arra sem vette a fáradtságot hogy személyesen szakítson velem. Szakított velem azért mert ő még kiszeretné élni magát. Ezt már sikerült feldolgoznom többnyire, mert vissza gondolva jobb hogy én is így teszek, élem az életem. De, azonban a zavaró tényező számomra az, hogy rendszeresen álmodok vele, meghozza azt hogy együtt vagyunk jó minden, aztán egyszerre eltűnik, és fogalmam nincs hogy hova. Szerintem a személyes megbeszélés hiánya miatt történik ez velem. De mégis mit csináljak hogy ne legyen benne az almaimban? Próbálom lefoglalni magam... van pár új hobbim, sokat vagyok a barataimmal, kellemes esteket töltök el az ismeroseimmel és mégis. Volt egy fiú ez alatt az 1 év alatt akivel nagyon jól éreztem magam... és mellette abszolút nem gondoltam a régi életemre, és kicsit át sikerült lendítenie az előző kapcsolatomon, de az sajnos az o részéről nem működött ...
Lehet meg idő kell nekem? Vagy csak egy másik ember, aki elfeledteti velem véglegesen ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!