Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincs más megoldás, csak a szakítás?
58% tuti pasi.
De akkor rákérdezek: ha van egy csinos barátnőd, akkor te unalmasnak tartod, mikor izgatod a punciját? Vagy szerinted az nem probléma, ha nem élvez el?
Többször kért, de nem kap. Már nem mer kérni. A megbeszélés értelme nem az lenne, hogy ha tudom, mi a rossz, és mit akar a párom, akkor változtatok?
Köszi a válaszokat! :)
58%, nyugodj meg, nem vagyok egy bányarém, bár téged szívesen megnéznélek ekkora p...fával ;) DE! még ha csúnyának is tartanál (mivel szerintem már hallottad, h a szépség relatív) és van párom, nyilván neki így tetszem ahogy vagyok. Szerintem eleve nem kezdesz ki egy olyannal aki számodra nem vonzó így az "értelmes" mondatod nem éppen helytálló, h neked sem lenne kedved izgatni 10 percig egy bányarémet - vagy hogy is fogalmaztál :D Ha pedig nem rendelkezel empátiával és nem azért vagy itt, h segíts másoknak, csak h itt éld ki magad és a lelki sérelmeidet itt hozd helyre, akkor nincs keresnivalód az oldalon! ;) Na legyen szép napod! Csók!
Általánosságban pedig válaszolnám, h azért nem kezdeményeztem én a beszélgetést, mivel mindig én akarom megbeszélni. Ha én vagyok megbántva, ha nem. És egy idő után már azért bele tud unni az ember, h ő tegye helyre a dolgokat. Az meg, h egy játékszerrel kényeztetett, nem azt jelenti /legalábbis a mi szótárunkban/, h 0 a szexuális életünk és én csak így tudok eljutni a csúcsra :D :D Ez elég szűk látáskör... :D A szexel sincs semmi probléma, ez csak ilyen + orgazmus. A kérdés lényege annyi volt, h a párom nem türelmes hozzám. Nem tudom miért kellett ezt ennyire szétboncolni, de legyen :) Állok rendelkezésre, ha bővebb infó szükséges! :)
amúgy meg ez csak egy felvetés volt -mi van ha- de szépen magadra vetted ezek szerint lehet benne igazság, hogy halszagú vagy
nyilván a 80%-os polkorrekt válaszát fogod támogatni akinek még eszébe se jut, hogy mi van akkor ha csúnya vagy -ez is elég szűk látáskőr kizárni azt az esetet, hogy mi van akkor ha a kérdezőnek salátamuffja van
na CSÓK :):::D:D:D:):):D:):)
Nem vettem magamra, csak elmagyaráztam, h miért nem passzol a feltételezésed sem. :) Csak ennyi :) Az meg, h a fantáziád milyen, az már egy privát dolog.
A "halszagú" kifejezést sem tudom magamra venni, mivel nekem még sosem volt ilyen problémám, bár nagyon sajnállak, h te ezek szerint már megtapasztaltad ezt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!