Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg nincs más megoldás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincs más megoldás, csak a szakítás?

Figyelt kérdés
Az elmúlt hónapokban kezdem minél inkább azt érezni, h a párommal mégsem passzolunk, bármennyire is szeretném... Egyszerűen már nem tudom, h miben tudnék a kedvében járni. Picit a szexuális elvárásaink is mások voltak, amiben igyekeztem kompromisszumot kötni, eddig azt hittem, h sikerült is, de úgy tűnik mégsem jó úgy ahogy van. Tegnap éjjeleztünk és mára még nem aludtuk ki magunkat. Felvetette, h kényeztet engem a vibrimmel. Mondtam rendben, de előre figyelmeztettem, h lehet, h nehezen fogok elmenni, mert érzem magamon a fáradtságot. Bele is vágtunk, de ő 10 perc után ráunt (nekem amúgy is sokáig tart míg elmegyek, nem még most...). Rosszul is éreztem magam ezmiatt, de egyszerűen már erőm sincs megbeszélni ezt az egészet. Türelmetlen velem szemben és önző... Nincs mit ezen ragozni. Érdemes ezt erőltetni? Vagy van erre valami megoldás? Én már teljesen tanácstalan vagyok, és most is csak fekszünk egymás mellett, nekem potyognak a könnyeim ahogy itt írom a panaszomat, ő pedig laptopon valami oldalt pörget... Hihetetlen megalázva érzem magam. Lehet nem így kellene éreznem de ez van.. Köszönöm előre is a tanácsokat és elnézést a helyesírásért ha van, de telefonról pötyögtem.
2017. máj. 8. 17:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod így leélni az életed, hogy nincs részed jó szexben (sem), akkor valóban nincs más.
2017. máj. 8. 17:55
 2/7 anonim ***** válasza:
38%
miért az miben jobb, hogy te meg a telefonodat bazerálod mint ő a laptopját és ide írod a panaszod ahelyett, hogy neki mondanád és esetleg megbeszélnétek, hogy talán legközelebb toljon végig nem csak műdákesszel ha csak ez az oltári nagy probléma
2017. máj. 8. 17:56
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

58% tuti pasi.

De akkor rákérdezek: ha van egy csinos barátnőd, akkor te unalmasnak tartod, mikor izgatod a punciját? Vagy szerinted az nem probléma, ha nem élvez el?

Többször kért, de nem kap. Már nem mer kérni. A megbeszélés értelme nem az lenne, hogy ha tudom, mi a rossz, és mit akar a párom, akkor változtatok?

2017. máj. 8. 18:00
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

58%, nyugodj meg, nem vagyok egy bányarém, bár téged szívesen megnéznélek ekkora p...fával ;) DE! még ha csúnyának is tartanál (mivel szerintem már hallottad, h a szépség relatív) és van párom, nyilván neki így tetszem ahogy vagyok. Szerintem eleve nem kezdesz ki egy olyannal aki számodra nem vonzó így az "értelmes" mondatod nem éppen helytálló, h neked sem lenne kedved izgatni 10 percig egy bányarémet - vagy hogy is fogalmaztál :D Ha pedig nem rendelkezel empátiával és nem azért vagy itt, h segíts másoknak, csak h itt éld ki magad és a lelki sérelmeidet itt hozd helyre, akkor nincs keresnivalód az oldalon! ;) Na legyen szép napod! Csók!

Általánosságban pedig válaszolnám, h azért nem kezdeményeztem én a beszélgetést, mivel mindig én akarom megbeszélni. Ha én vagyok megbántva, ha nem. És egy idő után már azért bele tud unni az ember, h ő tegye helyre a dolgokat. Az meg, h egy játékszerrel kényeztetett, nem azt jelenti /legalábbis a mi szótárunkban/, h 0 a szexuális életünk és én csak így tudok eljutni a csúcsra :D :D Ez elég szűk látáskör... :D A szexel sincs semmi probléma, ez csak ilyen + orgazmus. A kérdés lényege annyi volt, h a párom nem türelmes hozzám. Nem tudom miért kellett ezt ennyire szétboncolni, de legyen :) Állok rendelkezésre, ha bővebb infó szükséges! :)

2017. máj. 9. 12:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Ne legyen már ennyire savanyú a szőlő! ;)
2017. máj. 9. 12:53
 6/7 anonim ***** válasza:

amúgy meg ez csak egy felvetés volt -mi van ha- de szépen magadra vetted ezek szerint lehet benne igazság, hogy halszagú vagy

nyilván a 80%-os polkorrekt válaszát fogod támogatni akinek még eszébe se jut, hogy mi van akkor ha csúnya vagy -ez is elég szűk látáskőr kizárni azt az esetet, hogy mi van akkor ha a kérdezőnek salátamuffja van

na CSÓK :):::D:D:D:):):D:):)

2017. máj. 9. 12:56
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem vettem magamra, csak elmagyaráztam, h miért nem passzol a feltételezésed sem. :) Csak ennyi :) Az meg, h a fantáziád milyen, az már egy privát dolog.

A "halszagú" kifejezést sem tudom magamra venni, mivel nekem még sosem volt ilyen problémám, bár nagyon sajnállak, h te ezek szerint már megtapasztaltad ezt :)

2017. máj. 9. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!