Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Számít a gyűrű ára?
Most jegyezte el az egyik haverom a barátnőjét egy szerintem drágá (65ezer ft) gyűrűvel és a barátnője nekünk panaszkodott,hogy ennél azért többet érdemelt volna.
Mondjuk ő elég anyagias csaj, az én barátnőm egyáltalán nem az, mégis aggódom kicsit. Kinéztem már régebben egy cirkónia köves fehér arany gyűrűt neki,de az elég olcsó...sőt, nagyon olcsó.
Tudom,hogy ez olyan kérdés, amire nincs jó válasz,mert van akinek fontos és van,akinek nem. Viszont úgy általánosságban számít vagy sem?
Ha nekem venne a párom ennyiért én is kiakadnék! Szerintem irtó nagy pénzpazarlás! Biztos hogy lecseszném érte! Ha már muszaj ilyen formálisnak lenni legyen egy 1-2ezer forintos, úgyis a szekrényben állna és csak néha venném fel (mint a többit)
A lánykát meg a pasi helyében inkább otthagynám a fenébe, bele fog dögleni a munkába, mert az asszonykája nem fogja beérni kevesebbel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!