Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok/Nők! Számít a gyűrű ára?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Számít a gyűrű ára?

Figyelt kérdés

Most jegyezte el az egyik haverom a barátnőjét egy szerintem drágá (65ezer ft) gyűrűvel és a barátnője nekünk panaszkodott,hogy ennél azért többet érdemelt volna.

Mondjuk ő elég anyagias csaj, az én barátnőm egyáltalán nem az, mégis aggódom kicsit. Kinéztem már régebben egy cirkónia köves fehér arany gyűrűt neki,de az elég olcsó...sőt, nagyon olcsó.

Tudom,hogy ez olyan kérdés, amire nincs jó válasz,mert van akinek fontos és van,akinek nem. Viszont úgy általánosságban számít vagy sem?

2017. aug. 1. 12:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
80%

Valamennyit számít, azért ne ebay-ről rendeljen valami aranyra/ezüstre festett műanyagot 200 Ft-ért. XD

A 65.000 Ft-os gyűrűn hülye, aki kiakad. Annyi szerintem már sok is érte igazából.

A cirkónia köves fehér arany gyűrűnek én örülnék, sőt az ezüstnek is, mert nekem jobban tetszik, mint az arany.

21/L

2017. aug. 1. 12:28
 2/22 anonim ***** válasza:
54%

Nekem nem számít. Ezüst jegygyűrűt kaptam, a karikagyűrűnk is ezüst.

Nem lennénk akkor se boldogabbak, ha egy kocsi ára figyel a kezemen.

2017. aug. 1. 12:29
 3/22 anonim ***** válasza:
34%
Szamit, de nem azert, hogy a barinok irigykedjenek (milyen proli szokas mar az amugy, hogy mindenkinek elujsagolja a gyuru arat egy no?), hanem mert egy eletre viselni szeretnem az adott gyurut. Az egy eletre megmarado (napi hordassal szamitva) gyuru pedig nem 65 ezertol kezdodik sajnos.
2017. aug. 1. 12:30
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyáltalán nem számított. Nem is hordtam gyűrűt nem is szeretem őket.

A férjem (akkor még vőlegényem) egy pár ezer forintos gyűrűvel kért meg, amikor nem is számítottam rá. Olyan boldog, mint akkor, még sosem voltam és azóta is hatalmas becsben tartom az eljegyzési gyűrűm, igaz, nem mindig hordom, hanem csak a jegygyűrűm.

A jegygyűrűt már együtt vettük, arra kicsit többet szántunk, hisz azt, életünk végégig viseljük és próbáltunk valami erősebb "kivitelt" találni. Az fehérarany lett, mivel utáljuk az aranyat.

Hidd el, nem az ára számít, hanem TE és Ő!, vagy ha egy nőnek mégis az ár számít, akkor nem ő az igazi!

2017. aug. 1. 12:39
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk egy ismerősünk készítette aki ezüstműves, egy régi karkötőmből.
2017. aug. 1. 12:49
 6/22 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ez egyaltalan nem keves, de nem is orjitoen sok, ez kb olyan ar amit egy atlagember ki tud adni meg gondok nelkul gyurure. De egyebkent nem szamit, viszont szerintem a jegygyuru kb 30 ezernel kezdodik. Nyilvan ha megker a parom, nem kezdem el vadul keresni a szamlat nala, a lenyeg a keres maga es hogy tetsszen a gyuru.
2017. aug. 1. 13:04
 7/22 anonim ***** válasza:
41%
Pofám leszakad, hogy ilyen miatt hisztiznek ezek a p*csák... :D boldogság a fontos vagy egy sz*ros gyűrű? sosem értettem ezt a fajta gondolkodást. Normális nőnek nem számít.
2017. aug. 1. 13:30
 8/22 anonim ***** válasza:
79%

az számít, hogy tartós legyen, szóval ne bizsu, mert évekig hordja az ember.

enyém f.arany, gyémántokkal, imádom

2017. aug. 1. 13:47
 9/22 anonim válasza:
87%
Én nem tudom a gyűrűm árát,de nem is foglalkozom az árával.Nem számítottam rá,nagy meglepetés volt,emlékezetes és a gyűrű nagyon tetszik.Nem az árat kell nézni,hanem a szándékot és azt,hogy tényleg szeret.Ami a legfontosabb.
2017. aug. 1. 16:08
 10/22 anonim ***** válasza:
77%

Azért panaszkodni emiatt elég gáz :D

El tudok képzelni olyan szituációt, hogy pl. a fiú megengedhetne magának minőségi(tehát drágább) darabot, de sóherségből valami nagyon olcsót vesz, az szerintem nem esne jól senkinek sem. Akkor sem panaszkodnék így másoknak, na meg ez azért nem az az összeg. Ez függ a férfi anyagi helyzetétől, és ha nem olyan jó, akkor nem kell a legdrágább, én biztos nem várnám el, és nem is várom el. Anyagi helyzethez mérten egy normális gyürüt vegyen, lehetőleg jobb minőségüt, de ezért sztem senki se menjen anyagi csődbe. A fehér arany szerintem tök jó, én örülnék neki :)

2017. aug. 1. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!