Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Megkérte a kezem, de én mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérte a kezem, de én mégis vacillálok. Nagyon megbántottam?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk együtt. 25 éves vagyok. Tegnap megkérte a kezem, de amikor igent kellett volna mondanom, igencsak elszorult a torkom, és nem a meghatódottságtól.

17 év köztünk a korkülönbség. Nem tudom miért vagyok ilyen bizonytalan. Hogy tudnám rendbe rakni az érzelmeimet? Vagy nem is szeretem igazán?

2010. máj. 23. 11:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. Sajnos, azóta igencsak elfajult a dolog, ideiglenesen odaköltözött a legjobb barátjához. Most van időm átgondolni a dolgokat. Azt vágta a fejemhez, hogyha 8 év után még mindig ilyen bizonytalan vagyok, akkor nem is szeretem igazán. Fogalmam sincs... és valóban, az egyik hozzászóló igen csak rátapintott a lényegre. Valójában lehet, hogy nem a mostani helyzettől félek. Hanem amiatt ,hoyg mi lesz később? 35 évesen én még fiatalnak számítok de hozzám képest, Ő? Vajon működne ez?

Most valóban nagy szükségem lenne tanácsra.

2010. máj. 26. 18:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha nyolc év nem volt elég a felkészülésre és váratlanul ért a kérés, nincs rendben ez a kapcsolat. Miért most tűnt fel a 17 év korkülömbség?! Felettébb furcsán viselkedsz.

Tedd rendbe az életed és ne vesztegesd tovább olyasvalakire, akitől elriadsz a 17 év korkülömbség miatt. Keress egy korban hozzád illőt!

2010. máj. 26. 19:03
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A házasság egy komoly szándék emberek elötti megvallása, hittel és bizalommal.

Nem értem, miért kellett addig elköltöznie, amig döntésre jutsz?

Miért sértödött meg azon, hogy nem tudsz hirtelen válaszolni?

A férjem és én együtt határoztuk el, hogy összeházasodunk, nem érte egyikönket sem meglepetés.

Az pedig, hogy ö egyszer csak elörukkolt ezzel és most igy viselkedik, azért van mert ö IGEN-t várt, nem pedig a MEGONDOLOM-ot.

Szerintem költözzetek újra össze, ha szereted és éljetek egy kicsit együtt azzal a gondolattal, hogy a mostani vadházasságotokat egyszer csak megszelidithessétek.

Az, hogy ö hány éves, és te mennyi vagy, az nem mérvadó abban, hogy szereted-e vagy sem annyira, hogy vele éld le az egész életed.

Úgy kell érezni, hogy én oldalborda vagyok, testéböl való test, egyé akarok vele válni, hogy elválaszthatatlanok legyünk, s ezt esküvel tanusitom más ember elött és Isten elött.Ez a házasság. Én ezért mentem hozzá a férjemhez (bár ö 5 évvel fiatalabb nálam).

Ha nem ezt érzed akkor mit érzel?

2010. máj. 26. 19:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Meglepő viselkedés egy 42 éves férfitől,hogy nem ura az indulatainak.Annyira megalázva érezte magát a te bizonytalanságodtól,hogy egyenesen elköltözött? Büntetésbe tett?
2010. máj. 26. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!