Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Más is érezte már azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érezte már azt, hogy belefáradt, "kiégett" az eljegyzésre való várakozásba?

Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok, párom 33. Neki volt már egy házassága, a volt párja hagyta el. Oké, közhely hogy elvált pasi megégette már magát, lehet van is benne valami, nem tudom. Együtt élünk 2 éve, a második évben kezdtem azt érezni hogy léphetnénk még egy szinttel feljebb a kapcsolatban. Egy éve várok a lánykérésre úgy, hogy folyamatosan azt hallom, ő benne van, nincs ellene stb. Az utóbbi 2 hónapban már szinte semmi máson nem kaptunk össze csak ezen. Azt mondja, romantikus meglepetést akar, nem így, mert ha ezen kattogok és felhozom nem úgy fog esni... Hát, sajnos attól félek ha valóban bekövetkezne, már nem tudnék neki úgy örülni. Borzasztó ennyit várni, válaszolgatni az ismerősök kéréseire, azt nézni mennyien házasodnak. Nem akarom elhagyni, szeretem, de úgy érzem kezdek ebbe belehülyülni. Sokszor elkap a sírógörcs, vajon mások mivel érdemelhették ki?
2017. júl. 19. 19:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
50%

Hagyd ott, az Ő érdekében! Rémes, milyen hisztit generálsz a semmiből, basszus...

Ha van egy kis esze, lelép, és keres olyan csajt, kai nem kap sírógörcsöt ilyen hülyeségen, meg nem erőlteti.

2017. júl. 20. 14:26
 22/25 anonim ***** válasza:
43%

Jesszusom mennyi negatív és bunkó válaszoló van.

Ne add fel, ismerős a helyzet, én is erre várok már egy ideje. Sajnos a párom általában azzal jön, hogy "miért min változtatna a gyűrű?", nem érti meg, hogy az a legnagyobb álmom..

Kitartás, lehet hogy közelebb van, mimt gondolnád! :)

2017. júl. 20. 20:05
 23/25 anonim ***** válasza:
40%

"Sajnos a párom általában azzal jön, hogy "miért min változtatna a gyűrű?", nem érti meg, hogy az a legnagyobb álmom."

1. a párodnak igaza van, semmin nem változtatna, csak a te fejedben él vmilyen rózsaszínű kép, hogy akkor majd más lesz.

illúziókat kergetsz.

akkor is főzöl, mosol, takarítasz rá, hetente 2-3 alkalommal szétteszed neki, és ennyi.

az egyetlen, ami változni fog, hogy majd mutogathatod a gyűrűdet, és a számláidat X. Y.-né névre hozza a postás.

2. igen, ez a te álmod.

és érdekel téged, hogy mi a párod álma?

ha szerinted ő önző, mert nem kért meg, akkor te legalább annyira önző vagy, mint ő, mert a saját álmodat hajszolod, ami láthatóan NEM a ti közös álmotok.

3. nagyon szegényes lehet az életed, ha életed csúcspontja és legnagyobb álma egy esküvő.

2017. júl. 20. 20:32
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

Én sose éreztem ilyet.

Komoly kapcsolatban élek, gyerek úton van.

Előtte már feljött ez a téma, megkérdeztem, tervez elvenni, vagy nem, és azóta is azt mondja, tervez. Ami változott, hogy a gyerek miatt én halasztanám, és ő ezt megérti.

De elég volt egyszer elmondania, hogy el fog venni, és nem piszkálom evvel havonta, és nem hisztizek neki, hogy miért nem most?

2017. júl. 21. 11:26
 25/25 anonim ***** válasza:
49%

És szerinted a hisztidnek mi értelme van? Egyértelmű hogy ha a feleséget szeretne a pasid, nem csak egy baràtnőt akit dughat elkötelezettség, felelősségvàllalàs nélkül, akkor màr elvett volna, vagy megkèrt volna. Nem ok nélkül húzza az időt. Ha nem akarsz a végtelenségig vàrni a nagy semmire, és neked nem felel meg az hogy csak a csaja lehetsz, akkor lépj és ennyi. Tudod ha valakinek valami nem jó úgy ahogy van, nem elég, akkor ő maga kell hogy döntést hozzon a vàltoztatàs mellett. A kihisztizett hàzassàg egyenes út a vàlàshoz!

Hogy màsok miért érdemlik ki? Azért mert pl ők hatàrozottak, tudjàk mit akarnak, a pàrjukkal tudnak normàlisan kommunikàlni, megbeszélni a dolgokat, nem hisztizni. Plusz felismerik a hezitàlàst és nem vàrnak feleslegesen. Tudnak döntést hozni és nem a màsikra hàrítanak minden felelősséget. Tudod csak egy kis ész kellene, hogy ràjöjj, ha kellenél neki eléggé, nem az időt húznà és nem keresne kifogàsokat, hogy elrontod a nem létező meglepetést. Ezzel csak a szàdat akarja befogni ameddig mellőled vàrja az igazit.

2017. júl. 23. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!