Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érezte már azt, hogy belefáradt, "kiégett" az eljegyzésre való várakozásba?
Hagyd ott, az Ő érdekében! Rémes, milyen hisztit generálsz a semmiből, basszus...
Ha van egy kis esze, lelép, és keres olyan csajt, kai nem kap sírógörcsöt ilyen hülyeségen, meg nem erőlteti.
Jesszusom mennyi negatív és bunkó válaszoló van.
Ne add fel, ismerős a helyzet, én is erre várok már egy ideje. Sajnos a párom általában azzal jön, hogy "miért min változtatna a gyűrű?", nem érti meg, hogy az a legnagyobb álmom..
Kitartás, lehet hogy közelebb van, mimt gondolnád! :)
"Sajnos a párom általában azzal jön, hogy "miért min változtatna a gyűrű?", nem érti meg, hogy az a legnagyobb álmom."
1. a párodnak igaza van, semmin nem változtatna, csak a te fejedben él vmilyen rózsaszínű kép, hogy akkor majd más lesz.
illúziókat kergetsz.
akkor is főzöl, mosol, takarítasz rá, hetente 2-3 alkalommal szétteszed neki, és ennyi.
az egyetlen, ami változni fog, hogy majd mutogathatod a gyűrűdet, és a számláidat X. Y.-né névre hozza a postás.
2. igen, ez a te álmod.
és érdekel téged, hogy mi a párod álma?
ha szerinted ő önző, mert nem kért meg, akkor te legalább annyira önző vagy, mint ő, mert a saját álmodat hajszolod, ami láthatóan NEM a ti közös álmotok.
3. nagyon szegényes lehet az életed, ha életed csúcspontja és legnagyobb álma egy esküvő.
Én sose éreztem ilyet.
Komoly kapcsolatban élek, gyerek úton van.
Előtte már feljött ez a téma, megkérdeztem, tervez elvenni, vagy nem, és azóta is azt mondja, tervez. Ami változott, hogy a gyerek miatt én halasztanám, és ő ezt megérti.
De elég volt egyszer elmondania, hogy el fog venni, és nem piszkálom evvel havonta, és nem hisztizek neki, hogy miért nem most?
És szerinted a hisztidnek mi értelme van? Egyértelmű hogy ha a feleséget szeretne a pasid, nem csak egy baràtnőt akit dughat elkötelezettség, felelősségvàllalàs nélkül, akkor màr elvett volna, vagy megkèrt volna. Nem ok nélkül húzza az időt. Ha nem akarsz a végtelenségig vàrni a nagy semmire, és neked nem felel meg az hogy csak a csaja lehetsz, akkor lépj és ennyi. Tudod ha valakinek valami nem jó úgy ahogy van, nem elég, akkor ő maga kell hogy döntést hozzon a vàltoztatàs mellett. A kihisztizett hàzassàg egyenes út a vàlàshoz!
Hogy màsok miért érdemlik ki? Azért mert pl ők hatàrozottak, tudjàk mit akarnak, a pàrjukkal tudnak normàlisan kommunikàlni, megbeszélni a dolgokat, nem hisztizni. Plusz felismerik a hezitàlàst és nem vàrnak feleslegesen. Tudnak döntést hozni és nem a màsikra hàrítanak minden felelősséget. Tudod csak egy kis ész kellene, hogy ràjöjj, ha kellenél neki eléggé, nem az időt húznà és nem keresne kifogàsokat, hogy elrontod a nem létező meglepetést. Ezzel csak a szàdat akarja befogni ameddig mellőled vàrja az igazit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!