Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Más is érezte már azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érezte már azt, hogy belefáradt, "kiégett" az eljegyzésre való várakozásba?

Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok, párom 33. Neki volt már egy házassága, a volt párja hagyta el. Oké, közhely hogy elvált pasi megégette már magát, lehet van is benne valami, nem tudom. Együtt élünk 2 éve, a második évben kezdtem azt érezni hogy léphetnénk még egy szinttel feljebb a kapcsolatban. Egy éve várok a lánykérésre úgy, hogy folyamatosan azt hallom, ő benne van, nincs ellene stb. Az utóbbi 2 hónapban már szinte semmi máson nem kaptunk össze csak ezen. Azt mondja, romantikus meglepetést akar, nem így, mert ha ezen kattogok és felhozom nem úgy fog esni... Hát, sajnos attól félek ha valóban bekövetkezne, már nem tudnék neki úgy örülni. Borzasztó ennyit várni, válaszolgatni az ismerősök kéréseire, azt nézni mennyien házasodnak. Nem akarom elhagyni, szeretem, de úgy érzem kezdek ebbe belehülyülni. Sokszor elkap a sírógörcs, vajon mások mivel érdemelhették ki?
2017. júl. 19. 19:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
30%
Uristen. Eleve ket ev utan minek ezen kattogni, en is ket eve elek a parommal es nekem meg eszembe se jut, hogy mikor ker mar meg????
2017. júl. 19. 21:42
 12/25 anonim ***** válasza:
65%

Jesszus! Te tényleg szülnél olyan férfinek, akivel a szex sem működik normálisan?

Most őszintén: minek?

Azért, hogy már akkor ne legyetek együtt, amikor a baba még meg sem született?

Miért érzem úgy, hogy ebben az eljegyzésesdiben, házasulósdoban, és szülés témában csak te számítasz? Önző dolog egy olyan kapcsolatba gyereket vállalni, ahol 2 év után is gondok vannak....

2017. júl. 19. 21:56
 13/25 anonim ***** válasza:
31%
Szia! Én átérzem a gondot..... Nekem is volt hasonló esetem elvált pasival. Ijessz rá h otthagyod (komolyan) ha tényleg akar akkor észbe kap és gyorsan megkér. Ha meg nem, akkor nem is szeretett igazán...
2017. júl. 19. 22:51
 14/25 anonim ***** válasza:
45%

szerintem gáz, h. ettől teszed függővé a kapcsolatotokat, h. megkér-e.

2017-ben már rég nem arról szól a világ, h. a nők azon görcsölnek, mikor vezetik őket oltár elé.

te most tényleg a párodat szereted, vagy ő egy "kellék", aki által beváltod ezt az anakronisztikus, vicces tündérmesét, és menyasszony leszel?

meg akarsz felelni vmi. társadalmi elvárásnak, vagy mi?

ha szereted, lehet gyereketek esküvő nélkül is.

ez önzőség egyrészt, másrészt nevetséges, harmadrészt meg a hozzád hasonlókból lesznek aztán a házi sárkányok, akik kiidegelik a pasit, pl. szexmegvonással, hisztivel stb.

2017. júl. 20. 00:21
 15/25 anonim ***** válasza:
42%
Rengeteg jogilag felnőtt, de értelmileg és érzelmileg tinitündérmesében ragadt felnőtt járt már így.
2017. júl. 20. 01:36
 16/25 anonim ***** válasza:
35%
atyaég, egy 28éves itt tart...
2017. júl. 20. 08:31
 17/25 anonim ***** válasza:
54%

A türelem és tolerancia kiveszik a nőkből. 2 hónapja ezen veszekedtek, szerinted ez normális? Meg mitől javulna meg a szexuális életetek, azért mert kapnál egy gyűrűt? Ez nevetséges. Ha majd megkér keresel mást, amin lehet hisztizni. Mondom ezt 28 éves nőként.

Természetes, hogy családot akarsz stb, de ezt nem így kell intézni, hogy hárpiává válsz 2 év után.

2017. júl. 20. 09:07
 18/25 anonim ***** válasza:
45%

Én egyetértek a kérdezővel. Teljesen jogos, hogy 28 évesen házasságban szeretne élni a párjával és lassan gyerekeket szeretne. Egy nőnél nem mindegy, hogy 28 évesen szül vagy 38 évesen. A férfi szempontjából ez mindegy, ő ráér.

Csak az a baj, hogy két éve már együtt éltek, kvázi mint férj és feleség, ezen a papír semmit nem változtatna, így minek venne el, pláne, hogy már volt egy válása... Ezt még összeköltözés előtt kellett volna jól átbeszélni. Én leülnék még egyszer vele, őszintén elmondanék mindent, aztán eldönteném, hogy vele akarok-e maradni így, vagy lelépek.

2017. júl. 20. 10:27
 19/25 anonim ***** válasza:
43%
Istenem, ezen bőgni? Az a baj, nagyon ráérsz és semmi más gondod nincs, így csinálsz magadnak. Mi változik egy gyűrűtől? Varázsagyűrű az, és jó lesz minden vagy mi? Nincs semmi értelmes elfoglaltságod az életben és nincs célod? Normális pasi már kivágott volna, nem eljegyzett volna ilyen hisztérikát. Ráadásul már volt nős, Ő már tudja, hogy nem az ilyen külsőségeken múlik semmi, a kapcsolatok nem azon múlnak mit tudunk a külvilágnak mutatni. A lelki dolgok fontosak, nem az ilyen holmi tárgyak, mint a gyűrű. Gondolom együtt éltek, akkor nem elég bizonyíték, hogy Veled akar élni? Bár lököd el magadtól, ha lelép ne csodálkozz.
2017. júl. 20. 12:48
 20/25 anonim ***** válasza:
47%

"A türelem és tolerancia kiveszik a nőkből."

Ebben van valami. Az utóbbi pár évben csak erőszakos és hisztis nőket láttam.

2017. júl. 20. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!