Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul hogy nem hordja?
A barátnőm Valentin napra kapott tőlem egy gyűrűt, dobozban, csomagolva, nem leánykérősen, de a bal kéz gyűrűs ujjra vettem. Amikor megkérdezte hogy minek okán kapja azt mondtam hogy ajándék, elő eljegyzési úgymond"stipistopis" gyűrű.
Mostanában egyre kevesebbet hordja, egy másik gyűrűt kapott tőlem 3 éve, azt rendszeresen de ezt nem annyira akarja mert hogy "nincs ár és kellemetlen magyarázni hogy nem eljegyzési"...
szerintem inkább a "stipi-stopi" gyűrű a gáz. Ez egy nőnek nagyon megalázó.
Legyen az egy ajándék gyűrű csak simán, vagy eljegyzési gyűrű.
De ilyen köztes valamit, szerintem nagyon debil dolog adni.
Most vagy jegyezd el, vagy vegyél neki gyűrűt csak egyszerűen ajándékba, decez a stipistopizás enyhén szánalmas.
Vagy ezt érzi ő is, talán tudatosan, talán nrm. Vagy csak simán nem tetszik neki a gyűrű, ezért nem hordja.
Remélem, mielőtt odaadtad a gyűrűt, odaszaladtál hozzá, mint az ovisok, és kiáltottad, hogy 'Stipi-stopi, az enyéééém!'
Csak így érvényes. :DDDD
21/L
Mi az, hogy "stipistopi" meg "előeljegyzési" meg hasonló fax.ságok? Ezzel engem csak az érdekelne, hogy mégis mi volt a szándékod?
Ilyen nincs. Valami vagy eljegyzési gyűrű, vagy ajándék gyűrű.
Te láthatóan ajándék gyűrűként adtad, szóval ne hisztizz, amiért nem hordja magán. Nekem sem tetszene a megbélyegzés, ráadásul tényleg debil módon..
Egyébként meg már elmondta, miért nem hordja: ciki magyarázkodni, hogy "Nem, ez nem eljegyzési gyűrű, hanem elő elő eljegyzési gyűrű, hát érteeed. " Istenem.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!