Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok a nyílvános eljegyzésről?
Ó jesszus, az a videó baromi kellemetlen.
Még ha nem is lett volna ilyen agresszív vége, a hangosbemondót kihagyhatta volna eleve... az már tényleg felesleges figyelemfelhívás.
A nyilvánossal alapvetően nincs bajom, mármint az, hogy nyilvános helyen van, de attól még nekem szóljon, ne a közönségnek.
Pl. a videóban a zenészek még mondjuk, hogy oké, bár kicsit amcsifilmes, de legalább készült. Viszont attól még mikrofon helyett - felhívva az egész áruház figyelmét - elmondhatta volna a romcsi szöveget szimplán a csajnak is. Oké, ebben az esetben mindegy lett volna, de ez még igen esetén is kellemetlen szitu...
Még nem vagyok menyasszony, de nem tetszenek a nyilvános lánykérések.
Az otthon szobában letérdelős sem annyira.Szerintem jó,ha nyilvános helyen történik(Akár első randi helyszíne,akár nyaralás),csak a lényeg,hogy ne történjen sok ember előtt, a legjobb,ha senki sincs a környéken amikor felteszi a kérdést.
Pl a Kasza Tibi féle és egyéb nagy közönség előtti dolgok egyáltaáln nem tetszenek.
Én lehet pánikrohamot kapnék ha meglepetésszerűen több 100ember engem bámulna, velem foglalkozna, ráadásul tudom hogy elsírnám magam.
A kevés ember pl barátok között egy nyaraláson vagy ilyesmi oké, de máshogy nem tetszik. Akkor inkább kettesben.
Ez nagyon szemelyisegfuggo szerintem. Van, akinek ez a vagya, es van, aki szivinfarktust kapna egy ilyen nyilvanyos lanykerestol.
En szemely szerint nem vagynek ilyesmire. Nem tartozik vadidegen emberekre az eljegyzesunk. Arrol nem is beszelve, hogy valaki biztosan elkezdene egybol telefonnal videozni is.. en meg nem szeretnek vadidegen emberek youtube-jan, vagy facebookjan szerepelni.
Azert ugy gondolom, hogy annyira csak ismeri egymast a par, hogy tudja a ferfi, hogy az illeto lany mit szeretne, es mi az, ami kenyelmetlenseget okozna neki.
Pont tegnap sikerült belefutnom egy ilyen nyilvános lánykérésbe. :)
A srác a közpark közepén zenét kapcsolt telefonról, felkérte a lányt táncolni. A végén letérdelt.
Páran megálltak, megnézték őket, persze, mi is a zenére kaptuk fel a fejünket (közeli padon voltunk korábbtól), és speciel mi pont végignéztük az egészet, bár nyilván nem szándékosan.
Viszont, annak ellenére, hogy nyilvános volt a dolog, nem a nyilvánosságnak szólt, hanem a lánynak. És szerintem tökre romantikus volt.
Az emberek meg egyébként nem álltak meg őket bámulni meg fotózni meg semmi.
Ha a srác előtte hangosan elkiabálja magát, hogy nézze mindenki, ő most felkéri a lányt táncolni, tessék biztatni, ne szégyenlősködjön..!, na az már a nyilvánosságnak szólt volna, nem a lánynak, és szerintem az baromi kellemetlen. Mint a linkelt videóban a hangosbemondó.
Így viszont szerintem nem volt vele gond, szerintem kb. amúgy sem láttak mást egymáson kívül. :)
Addig tartana a kapcsolatunk, mert ez azt jelenti, hogy semennyire sem ismer.
Gyűlölöm a felhajtást, szerintem ez csak kettőnkre tartozik és nekem sokkal romantikusabb egy tóparton, vagy túrázás közben a dolog.
Persze, ha a lány ilyen beállítódású, akkor nincs vele gond, de ha nem, az marha ciki.
- kényszerből igent mond
- nemet mond
Veszekedés lesz mindkettőből, vagy szakítás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!