Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Aki 4 év együttélés után sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki 4 év együttélés után sem kérte meg a kezem, az már nem is fogja, igaz?

Figyelt kérdés
Állítása szerint majd 5 év után... Ami a kapcsolat elején 1 év volt, mára 5 lett. Azt hiszem, egy hangyányit hülyének néz...
2017. jún. 3. 20:12
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Még azóta sem változott semmi...
2018. dec. 10. 12:42
 32/32 anonim ***** válasza:

Szia!

Remélem már nem vagytok együtt, ha nem vett el!!! Nekem ez szúrt szemet:

"Az én lakásomban élünk, a bevételem változó, van, amikor többet keresek, mint az ő, valamikor meg nem. Az ő fizetéséből élünk, az enyém+ az övéből a fennmaradó megy automatikusan megtakarításnak."

3(!) olyan férfit ismerek, aki azért hitegette a csajt, mert a csaj lakásában éltek, nem albérletben. Az egyik konkrétan elmesélte a miértet. Nyilván nem pont ugyan úgy fogom írni, de a lényeg így is át fog menni:

"Szerinted hülye vagyok én, hogy egy olyan nőnek, akinek álma a házasság azt mondjam, hogy sosem fogom elvenni? Mikor a lakásában élhetek. Főz most takarít rám és borzasztó sok pénzt félreerakhatok mellette. A kiadásom kb.200ezerrel lenne több havonta, ha albérletben laknék, ami évente közel 2,5 millió forint. 6 évig voltam vele, tehát konkrétan közel 15 millió forintot spóroltam!"

Tisztán emlékszem ahogy levezette, hogy havi 200 ezret, tehát évi 2,5 milliót, ergo 6 év alatt 15 milliót spórolt a csaj mellett.

A végén még azt is mondta, hogy 15 millió forintért még a saját anyját is hülyének nézné, nem még egy nőt...

Egyébként azért volt "csak" 6 év, mert a csaj szakított vele, nem várt továbba gyűrűre. Nyilván cseppet sem bánta a pasi, vett egy lakást és boldog most egy olyan nő oldalán, akit érdekes módom eljegyzett 4(!) HÓNAP után.

Lakással rendelkező budapesti es környéki csajok!! Csak óvatosan a várakozással és azzal, hogy mit hisztek el...!!!!

2022. ápr. 8. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!