Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki 4 év együttélés után sem kérte meg a kezem, az már nem is fogja, igaz?
Szerintem várd meg az 5. évfordulót (+- 1-2 hónap, hátha nem akarja pont akkor h számíts rá). Addig ne célozgass rá.
Abból ami akkor történik szerintem meglátod majd, mit is akar valójában.
#4:
Bocsi, nem Vivian, hanem biztosan akart lenni.
Nem ismerem a ketdezot.
#18: hatarido adás szerinted azt jelenti, hogy a főnöke?
És a pasi? Ő meg hazudott és totál bizonytalanságban tartja a kerdezot a jövőjével kapcsolatban. Akkor azt mknkek nevezed?
Nyugodtan megmondhatják a kérdező, ha 1 éven belül nem lesz házasság, akkor ő tovább lep, mert nem egyeznek a céljaik.
Eljegyzés felesleges, illetve lehet akkor, mikor kituzik az időpontot.
Lenéző pillantásokkal, fanyalogva kérdezget téged, hogy ez neked ilyen fontos? Ne haragudj, de én ezt nem hagynám. Az írásaid alapján egy értelmes lánynak látszol, legyen benned egy kicsi büszkeség.
Engem elbizonytalanítana teljesen a folytatásban, ha ilyet tapasztalnék a párom részéről.
Ahhoz is nagyon ért, hogy bizonytalanságban tartson téged. Gondolom, hogy főzöl, mosol, takarítasz, lefekszel vele, és neki így mindene megvan. Ez neki nagyon kellemes/kényelmes állapot, te meg csak reménykedj, hogy majd lesz valami.
33? Nem te vagy neki az igazi..
Ebben a korban inkább társadalmi nyomásnak érzik a házasságot, nem saját döntésnek. Gondolom nem akarja, mert úgy érzi kell. Azért érzi úgy, mert már elmúlt a rózsaszín köd, és kényelmes neki az albérlet nélküli élet. Na meg mikor fogna meg mégegyszer egy 9 évvel fiatalabb lányt?
Én nem engedném egyébként, hogy csak az ő fizetéséből éljünk. Remélem nem egy ember kezeli a pénzt, hanem azt a pénzt felezitek és nem tőle kell kuncsorognod.
Nem az ő fizetéséből éltek, hanem x ezer forintból, ami szintén közös. Ezzel a csúsztatással olyan lelki károkat lehet okozni, amire nem is gondol az ember.
Nekem úgy tűnik nem vagytok egyenlő felek. Szedd össze magad és állj ki magadért, ne hagyd magad lerázni.
Azért nem lehet stratégiai döntés egyben érzelmi is, mert az ész és az érzelmek köszönőviszonyban sincsenek sajnos..
Megkérhette volna úgy a kezét(ahogy a legtöbben teszik), hogy szereti, mert kitartó meg mittudomén, és érzi, hogy nem lehúzni akarja, bízik benne. Ha kivárja, amíg biztosíték is van mögötte, mint a befutott karrier, ott már nincs bizalom.
Mondjuk én a házassági szerződést sem írnám alá, akkor sem, ha nekem kedvez.
1. az, hogy megkéri-e önmagában semmit nem jelent
2. egy év után felejtős, még együtt sem éltetek úgy igazán
3. szerintem neki egyébként nem fontos az egész, azért nem lép
4. mikor beszéltetek erről csak úgy, nem követelőzve, hanem a jövőbeni terv részeként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!