Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lany188 kérdése:
Túl korai? L/22
Figyelt kérdés
A 24 éves párommal 1 éve vagyunk együtt, szinte rögtön (1 hónap után) összeköltöztünk. Én már dolgoztam suli mellett is, most kezdek teljes állásban, ő évek óta dolgozik. Már beszéltünk eljegyzésről, házasságról, családalapításról, és utalt rá, hogy még az évben meg fogja kérni a kezem. Eljegyzést és családalapítást én is szeretnék, házasságot pár év múlva. Túl korai, ha 1-1,5 év után már eljegyezzük egymást?
És ha azt mondjuk, hogy igen, akkor nem jegyzitek el egymást? Hmm, komoly egy kapcsolat lehet...
2017. máj. 8. 15:50
4/12 anonim válasza:
Fel lehet bontani az eljegyzést, el lehet válni, de nem ebből kellene kiindulni. Ez nem életkorfüggő, de ha kétségeid vannak, akkor várj.
2017. máj. 8. 15:52
5/12 anonim válasza:
Ahogy leírták előttem, ha nem vagy biztos benne, akkor várjatok egy kicsit, nem vagytok elkésve. Az eljegyzés az csak jelképes dolog, tudatja, hogy szeretne veled összeházasodni. Ha megkérte a kezed, még évekig nem baj, ha nincs házasság. 27/f
2017. máj. 8. 16:04
6/12 anonim válasza:
Nem értem hova siettek. 22 éves vagy basszus. Hova kapkodsz? Előtte ismerjétek meg egymást, mielőtt összeköltöztök meg összeházasodtok!!!
2017. máj. 8. 16:29
7/12 anonim válasza:
Szerintem egyikkel sincs probléma. A szüleitek korában szerintetek máshogy mentek a dolgok? 18 éves kortól azt csináltok amit akartok úgy mond.
Amúgy meg lakva ismerik meg a másikat, szóval ha ott gondok adódnak, valószínűleg nem is fog működni.
2017. máj. 8. 16:34
8/12 anonim válasza:
ha együtt éltek, minek? MI fog változni? Akkor meg csak felesleges hajcihő.
ha ezt a helyzetet akarod rendezni, akkor nem, mielőbb legyen meg.
Ja, s nem azért házasodunk, hogy elváljunk!
2017. máj. 8. 17:26
9/12 anonim válasza:
Az utalgatást, célozgatást kéne lecserélni konkrét tervekre, ha ez sikerül, le tudtok ülni és kimondani hogy igen, tervezem az eljegyzést egy éven belül, után 1 éven belül összeházasodunk - akkor nem korai.
Amíg számodra kétely hogy mit gondolnak mások, addig számodra korai.
Én 22évesen úgy voltam: legyünk együtt 3-4éve, ebből min 1 éve éljünk együtt, ennyi idő alatt a hormonok kitombolják magukat.
2017. máj. 9. 15:28
10/12 anonim válasza:
Az eljegyzés annak a szándéknyilatkozata, hogy a közeli jövőben össze akartok házasodni. Ha eljegyzés után 1-2 éven belül össze is házasodtok akkor nem korai. Ha még évekig bohóckodnátok jegyben járogatással konkrét esküvői tervek nélkül, akkor teljesen komolytalan és felesleges az eljegyzés. De ti tudjátok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!