Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eljegyzés korai lenne még?
Tök logikus, hogy ezt velünk beszéled meg.
A helyedben erről én sem a párommal beszélnék, hanem full idegenekkel
Ha az összeköltözés jól működik és még egy év múlva is úgy gondolod, hogy vele akarod leélni az életed, akkor kérd meg a kezét.
Most nem lenne értelme, mert lehet, hogy "lakva ismeritek meg egymást" úgy, hogy nem terveztek közös jövőt.
Most érd be az összeköltözéssel!
Én megvárnám az összeköltözést és utána még pár hónapot.
Ha minden klappol továbbra is, akkor szerintem oké
De a legjobb, ha megbeszéled vele. Biztosan megvan a véleménye a témáról.
Van aki nagyon várná , de van aki úgy érezné, hogy magadhoz akarod láncolni, meg még korai.
Szeritnem fiatalok vagytok nagyon. Én akkor kérném meg, ha 1-2 éven belül eljegyzés után el is tudom venni.
Magyarul ha megkérem, akkor utána el is kezdjük szervezni az esküvőt.
Ha csak megkérem, de még nem akarunk házasodni,vagy anyagiak miatt még nem tudunk, annak úgy szerintem nincs értelme igazán.
Oké, szép gesztus meg minden, de ha nincs mögötte tényleges szándék, akkor szerintem ne.
Én nőként baromira csalódott lennék, ha megkérne a párom, de nem is tudnánk/akarnánk még házasodni a közeljövőben..Akkor inkább ne, bármennyire is odaáig vagyok az eljegyzésekért. Mindennek eljön az ideje!
Utolsó, igazad van, de nem mindegy, hogy a lány pl mit akar.
Van elég sok 19 éves ismerősöm(húgom korosztálya) és baromira idegen nekik még a házasság gondolata, garantáltan nem akarnak még házasodni. Nem mondom, hogy nincs kivétel, de érdemes lenne tudni, hogy a barátnő mit gondol erről a témáról?
Maga az eljegyzés biztos tetszene neki, a lányok nagy része vágyik rá, akár már ennyi idősen is.
De ha nincs mögötte még házassági szándék jó pár évig, akkor szerintem még korai.De nem írtál részleteket.
Nem korai, viszont ha még így együtt éldegéltek 3-4-10 évet és házasság "majd csak lesz valamikor", akkor nincs sok értelme az eljegyzésnek.
Magyarul: akkor jegyezd el, ha belátható időn belül el is veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!