Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai, vagy sem?

Figyelt kérdés

16 hónapja vagyunk együtt, és 7 hónapja együtt is élünk. Mindketten úgy érezzük,hogy megtaláltuk az igazit.

A párom (férfi) nagyon sok nőn van túl, egy korábbi kapcsolatában is felmerült az eljegyzés ötlete,de végül a lány ott hagyta egy másik srác miatt. Én vagyok az első lány,akivel együtt él stb.

Nekem szinte ő az első férfi az életemben. (Voltak szerelmek,de komolytalan volt az egész)

Aggódom,hogy túl fiatalok vagyunk hozzá,ugyanakkor az ismerőseink mind azt mondják,hogy nagyon jó hatással vagyok a páromra (nem iszik annyit, mint régen, a cigiről is leszokott,és megkomolyodott)valamint nagyon összeillünk. Én nem szeretem a komolytalan dolgokat,de úgy érzem ez nem lenne az.

Beszéltem édesanyámmal is erről a dologról,hogy ő, mint külső szemlélő hogy látja,ő is támogatja a dolgot. Viszont a korunk az, ami miatt kicsit félek,hogy megtudunk-e maradni egymásnak. A párom rendkívül érzékeny pasi,és rettenetesen tud kötődni.

Huszas éveink elejét tapossuk mindketten.

2016. dec. 13. 11:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzitek megvan az igazi akkor miért volna korai? Az eljegyzés még nem esküvő, az esküvő még nem gyerek.
2016. dec. 13. 11:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Eljegyzés nem korai,azert hazassággal meg várjatok kicsit. Mondjuk mikor már 20-as éveitek közepén jártok min. Persze ez csak egy tanács,tegyetek úgy ahogy ti jónak gondoljátok.
2016. dec. 13. 12:20
 3/10 A kérdező kommentje:

Voltak olyan ismerősök,akik szerint az, bár ők minimum 1 váláson túl vannak már..

Abban nem kételkedek egy pillanatig sem, hogy vele képzelem el az életem, csak a sok vészmadár ijeszt meg.

De úgy érzem egyre közelebb kerül hozzánk az eljegyzés dátuma.Persze anélkül is nagyon jól megvagyunk,nem sürgetem, nem noszogatom,magától lépi meg ezeket a dolgokat.

2016. dec. 13. 12:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
"nem iszik annyit..." - altalanossagban azt lehet mondani, hogy inkabb ne kosd ossze olyannal az eletedet, akirol ilyet javulas illetve buszkeseg allitani.
2016. dec. 13. 12:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én még várnék egy kicsit, ne siessétek el, 16 hónap annyira nem sok idő, 2-3év kell mire a feltétlen szerelem elmúlik, letisztulnak a hormonok, akkor jön az igazi én és az a válaszfal. Főleg hogy neked ő az első komoly, képesek vagyunk a szerelem miatt többet beleképzelni mint ami. Csak azért mondom mert átéltem én is az első komoly kapcsolatomnál, 1,5év után kezdett leesni hogy csak én látok bele sokat és akarom szebbnek látni a dolgot, ő is leszokott a cigiről csak később ez lett a vitaásza hogy miattam tette stb, ekkor elváltak útjaink.

Mi a férjemmel megbeszéltük hogy legalább 1-2évig éljünk együtt és ha az zökkenőmentes akkor eljegyzés és egy éven belül esküvő. 3éve voltunk már együtt és 1,5éve éltünk együtt az eljegyzéskor.

Mennyivel az eljegyzés után tartanátok esküvőt?

2016. dec. 13. 14:45
 6/10 A kérdező kommentje:

A nem iszik annyit,nem azt jelenti,hogy olyan nagyon nagy alkoholista lett volna korábban,csak mint szinte minden fiatalnak neki is voltak bulis/részeges napjai. (Mióta velem van még nem volt részeg, csak egy két sört iszik meg.)

A mi kapcsolatunkban sajnos/nem sajnos nem volt rózsaszínköd,elvakulás stb. Egyikünk sem érezte az elsöprő szerelmet,szépen lassan alakult ki a randik során. (Mielőtt összejöttünk 4 hónapig udvarolt, ismerkedtünk)

Az eljegyzés télen lenne, az esküvő pedig mindenképpen tavasszal vagy ősszel,de szerintem nem a 2017-es évben.

Tulajdonképpen a gyűrű inkább csak egy jelképe lenne annak, hogy komolyabb szándékaink vannak egymással,nem csak egy sima barátnő vagyok. Legalábbis mi így gondoljuk.

2016. dec. 13. 19:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha amiatt félsz, hogy nem fogtok együtt maradni, akkor nagyon korai. Hogy ez az érzés korotok miatt van-e vagy másért, az mindegy.

Ameddig megkérdőjelezed, hogy együtt maradtok e, addig nem érdemes házasságba belemenni, csak ha biztosak vagytok a kapcsolatotokban. Láthatóan te nem vagy az. Most még legalábbis nem. Szóval egy lánykérésre sem érdemes igent mondanod, hisz az igen nem lenne őszinte részedről.

2016. dec. 14. 18:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Amíg ebben bizonytalanság van addig te sem érzed ezt 100%-osnak, az egy jel. Az első komolyabb kapcsolat nem mindig az örök. Azt jelzi: várjatok még, ráértek a 20-as évek elején, még változhattok magatok is, ne legyél 25éves korodra elvált. A gyűrűvel sajnos nem leszel több mint egy barátnő, az felbontható könnyedén, eltűnhet egyik napról a másikra, az mögött szándék kell legyen hogy igenis feleség lesz belőled zárosabb határidőben, ezzel a gondolattal amúgy hogy állsz? Nem csak egy jelölés hogy "foglalt" sok pasi erre használja amúgy,a lányok megnyugszanak tőle hogy van gyűrű, ők meg elvannak évekig. Ha megkér akkor tervezni is kell már, pénzt előteremteni rá, felkészíteni pl a rokonokat.
2016. dec. 14. 20:00
 9/10 anonim ***** válasza:

én várnék még a helyedben.

"Viszont a korunk az, ami miatt kicsit félek,hogy megtudunk-e maradni egymásnak."

ha már nem lesz benned ilyen aggodalom,majd akkor.

és sose külső szemlélőkre hallgass!! ketten vagytok ebben a kapcsolatban,ti látjátok/érzitek milyen , nem mások véleményét kell kikérni szerintem

2016. dec. 16. 13:53
 10/10 anonim ***** válasza:

9# vagyok. ez elég ellentmondásosra sikerült.. a lényeg,hogy ne anyukád/barátok/válaszolók alapján dönts,hanem ti ketten döntsétek el mikor akartok összeházasodni.

de mivel kérdezted a véleményünket,leírtam,hogy a helyedben még várnék,nem tűnsz túl biztosnak és ez az eddigi leghosszabb kapcsolatod is. ha már lett volna egy több éves kapcsolatod,akkor tudnád miről beszélek.vannak dolgok,problémák amik később derülnek ki. házasként már nehezebb dobbantani,ha mégsem az,akinek hitted. ennyi. de nem akarlak elriasztani,foglalmam sincs milyen a kapcsolatotok. csak szerintem ez a 1,5 év nem olyan sok,én ennyi idő után nem mennék hozzá

2016. dec. 16. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!