Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdenél egy olyan kapcsolattal ami már csak a pénzről szól?
10 éve vagyok együtt a Menyasszonyommal!(?!???)
Ennyi idő alatt sokmindenen átmentünk, és volt jónéhány eset arra is hogy akár összeköltözzünk egy albiba..
Mellesleg neki saját háza van ahol egy másik férfival él együtt aki állítólag gyerekkori jóbarátja de "nincs köztük semmi" csak volt egy érdekházasság egy "ügy" miatt ami valami alibihez kellett hogy ne kerüljön sittre az illető vagy mi (ködös történet, na mind1 benyeltem ezt is)
A 10 év alatt volt 2 terhességmegszakítás, az egyik muszájból mert nem akkor még nem akarta a másik meg magától jött...
Azóta már gyereket sem akar, vagy ha akar is csak miattam..
A jelenlegi Főnöke egy milliárdos aki amúgy az osztálytársa volt onnan ismeri, de egyben egy sóher is mert 10 forintról is számlát kér, ehhez képest tetszene neki ha ő meg a nőm ++ ... A lényeg annyi hogy már eljutott odáig a dolog hogy kb egy hónapban 1x vagyunk együtt, állandóan minden apró xart velem akar megvetetni plusz mindenemet kölcsönkéri aztán elfelejti visszaadni.. Az egy másik történet hogy én anyámmal élek egy házban aki elherdálta a fél örökségem és emiatt a fél háztól nem tudok elszakadni ami a nevemen van (mert ideköltöztetné tolnát baranyát) Csak ebben az évben már tőbb mint 3 kilóba van nekem a kisasszony, a főnöke fizeti az egyetemét, én meg a doktori suliját..
Ehhez képest úgy élek mint egy minimálállat, és merészeltem kérni egy 4 ezer forintos telefont mert az enyém kb félévente tönkremegy, erre balhézásig ment a dolog mert NEM! NEM és NEM egyszerüen Nem kapok, mert minek úgyis tönkremegy
(egyébként a telefon előfizetéseket is én fizetem).. Ennyit nem tud megtenni..
Mellesleg van mostanában egy spanyol "meleg" ismerőse akivel még Barcelonában is volt, és csak jóbarát (pah)...
28F
5 és fél hónap alatt 3 kilóba van? Az én asszonykám idén kb. 1,5 millióba van, mégsem panaszkodom, mert szeretem és ő is engem. Egy nőre költeni kell!
31/F
Kedevs utolsó!
Igen egy nőre költeni kell, de a férfi is kapjon ezért bizonyos dolgokat nem??? Magyarul, ha csak azért lenne veled a párod, mert pénzed van és költesz akkor te sem vennéd jó néven,nem? Te kapsz érte szeretet és te is adsz ez a nem mindegy szerintem.
ma 11:12
Én is szeretem őt de mi mégcsak közös kasszán sem vagyunk, nem is lakunk együtt..
Mellesleg ok hogy költeni kell, de az milyen már hogy még a töredékét sem kapod vissza a dolognak, nem kértem sokat, egy 4 ezer forintos telefont kértem..
Mellesleg azért csak 300 eddig ez az év mert már tudok valamennyire nemet mondani különben sokkal több lenne..
pontosan tudod mit kéne tenned
mit vársz tőlünk,ha minden választ egy olyan mondvacsinált indokkal pöckölsz el, ami lásd be: nevettséges ahhoz képest,hogy az életed is rámehet
tudod mit kéne tenned, de nem teszed meg. csak magadat okolhatod ezek után, a lányt nem
Mi nem hagyhatjuk el helyetted........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!