Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit kezdenél egy olyan kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdenél egy olyan kapcsolattal ami már csak a pénzről szól?

Figyelt kérdés

10 éve vagyok együtt a Menyasszonyommal!(?!???)

Ennyi idő alatt sokmindenen átmentünk, és volt jónéhány eset arra is hogy akár összeköltözzünk egy albiba..

Mellesleg neki saját háza van ahol egy másik férfival él együtt aki állítólag gyerekkori jóbarátja de "nincs köztük semmi" csak volt egy érdekházasság egy "ügy" miatt ami valami alibihez kellett hogy ne kerüljön sittre az illető vagy mi (ködös történet, na mind1 benyeltem ezt is)

A 10 év alatt volt 2 terhességmegszakítás, az egyik muszájból mert nem akkor még nem akarta a másik meg magától jött...

Azóta már gyereket sem akar, vagy ha akar is csak miattam..

A jelenlegi Főnöke egy milliárdos aki amúgy az osztálytársa volt onnan ismeri, de egyben egy sóher is mert 10 forintról is számlát kér, ehhez képest tetszene neki ha ő meg a nőm ++ ... A lényeg annyi hogy már eljutott odáig a dolog hogy kb egy hónapban 1x vagyunk együtt, állandóan minden apró xart velem akar megvetetni plusz mindenemet kölcsönkéri aztán elfelejti visszaadni.. Az egy másik történet hogy én anyámmal élek egy házban aki elherdálta a fél örökségem és emiatt a fél háztól nem tudok elszakadni ami a nevemen van (mert ideköltöztetné tolnát baranyát) Csak ebben az évben már tőbb mint 3 kilóba van nekem a kisasszony, a főnöke fizeti az egyetemét, én meg a doktori suliját..

Ehhez képest úgy élek mint egy minimálállat, és merészeltem kérni egy 4 ezer forintos telefont mert az enyém kb félévente tönkremegy, erre balhézásig ment a dolog mert NEM! NEM és NEM egyszerüen Nem kapok, mert minek úgyis tönkremegy

(egyébként a telefon előfizetéseket is én fizetem).. Ennyit nem tud megtenni..

Mellesleg van mostanában egy spanyol "meleg" ismerőse akivel még Barcelonában is volt, és csak jóbarát (pah)...

28F

2010. máj. 14. 10:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Túl sokat tűrtél. A menyasszonyodnak is, de ha jól olvasom az édesanyádnak is. Nem kellene 28 évesen külön élned már? Mindenkitől külön! Mert ilyen lehúzós csajtól sok jót ne várj. Havi 1x vagytok együtt, de te fizeted a suliját???

De a te elképzeléseidet sem értem, nem tudsz elköltözni anyukádtól, de a lánnyal tervezgetsz... Mit? Ilyen körülmények között...

2010. máj. 14. 10:32
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Meg már megbocsáss, de mit szeretsz benne? Leírásaid alapján egy pénzéhes.... nő, aki jól átb@ssza a fejedet. Bocsi a durva kifejezésekért, de nekem ez jön le abból, amiket leírtál róla. én nem ismerem, nem tudhatom.
2010. máj. 14. 10:34
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

'Meg mert szeretem is, nameg van két közös ingatlanunk (foldek) amit ajnándékba kaptaim a szüleitől,...'

Na kezdjük a végétől. A földet is el lehet adni, vagy kifizettetni a csajjal a Te részedet.

Mi az amit MÉG szeretsz benne? Az hogy jól néz ki???? És ?? tudod egy házassághoz , sőt egy kapcsolathoz is ez nagyon kevés. Az hogy házias, kedves, SZERET Téged, ezek 100szorta fontosabbak.

Ez a csaj nem szeret, palira vesz, te még hagyod is magadat. Érdekházasság, aha. Ha egy icipicit is szeretne téged, már rég elvált volna ettől a kétes pasitól.

Te tényleg nem érzékeled, hogy átvág folyamatosan a palánkon??

2010. máj. 14. 10:36
 14/28 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi tart mellette, de nagy erő lehet. 28 éves vagy.Melletted is szaladnak az évek!! Gondolkozz el ezen.

Én is családot akarok,gyerek házaság közös élet, csak nem találom hozzá a partnert:(

2010. máj. 14. 10:38
 15/28 A kérdező kommentje:

El vannak válva de mindenki tanul, a ház meg közös maradt a srác másoddiplomázik, és azért laknak együtt mert addig ő ki tudja adni a lakását amiböl van pénz a sulira..

Én meg most felvételiztem csak még kell egy info érettségit raknom jövő héten...

De amúgy tényleg voltak szebb idők is volt külföldi nyaralás is stb.. Szóval sok van már a hátunk mögött, és minnél több lesz annál megfontolandóbb hogy véget vessek e a dolognak..

nyilván nem jó ez az egész így hiszen akkor nem írnám ki ide..

2010. máj. 14. 10:41
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez a nő pasikkal tartatja el magát. Főnök ezt fizet, te meg amazt fizetsz. Elég nagy fafej vagy, hogy ezt hagyod. Mindig elgondolkodom, hogy az ilyen sunyi, gerinctelen, számító nők hogy el tudnak éldegélni.

Ráadásul elhiszed neki, hogy csak barátilag lakik az volt érdekházasságú pasijával? :DD Ez vicc!

Meg a meleg jóbarát. Milyen nő az aki 1 pasival laki, egy másikkal fizetteti az életét, harmadikkal meg nyaral.

Nagyon nagyon fogsz szívni kedves kérdező, ha nem hagyod ott. De ha nem teszed meg, akkor ne nyavalyogj, hanem "élvezd" a helyzetet.

2010. máj. 14. 10:41
 17/28 A kérdező kommentje:

"kösz" :D

Amúgy egyre inkább nem hagyom magam, ha majd nincs pénz elhagy ő...

Ha meg nem akkor meg tudomisén..

Úgyis még előttem a fősuli..

2010. máj. 14. 10:46
 18/28 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy eszes a kishölgy, jól kihasznál, te meg hagyod magad, csak mert jól néz ki??? Bár ez a te dolgod, de legalább éreznéd jól magad a kapcsoaltban, de havonta egyszer vagytok együtt... ne mondd, hogy ez egy boldog kapcsolat, ahogy olvasom te csak adsz-adsz és adsz, de semmit sem kapsz, maximum azt, hogy totál elbizonytlanított, nem tudsz észszerűen gondolkozni, és így nem is látod reálisan a dolgokat - ezen pedig csak te tudnál változtatni , ha akarsz persze!
2010. máj. 14. 10:50
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy egyre inkább nem hagyom magam, ha majd nincs pénz elhagy ő...

Ha meg nem akkor meg tudomisén.. "

Ezt a hozzáállást! Ennyire "tehetetlen" vagy?? Úgy vágnám ki a csajt, mint macskát a hóra, hogy azért a méltóságom megmaradjon.

Ha meg nem szakít veled, akkor meg ki tudja mi lesz?? Még 3-4-5-6... év lehúzás?? :) ÁÁÁ, szerintem veled vmi nagyon nem oké.

2010. máj. 14. 10:51
 20/28 A kérdező kommentje:

Nem tudom, lehet, de én nem sajnálom tőle ha van bőven, egyébként ő sem sajnálta amikor volt neki..

Csak aztán beütött a válság, először nála, lassan meg már nálam is...

2010. máj. 14. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!