Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdenél egy olyan kapcsolattal ami már csak a pénzről szól?
10 éve vagyok együtt a Menyasszonyommal!(?!???)
Ennyi idő alatt sokmindenen átmentünk, és volt jónéhány eset arra is hogy akár összeköltözzünk egy albiba..
Mellesleg neki saját háza van ahol egy másik férfival él együtt aki állítólag gyerekkori jóbarátja de "nincs köztük semmi" csak volt egy érdekházasság egy "ügy" miatt ami valami alibihez kellett hogy ne kerüljön sittre az illető vagy mi (ködös történet, na mind1 benyeltem ezt is)
A 10 év alatt volt 2 terhességmegszakítás, az egyik muszájból mert nem akkor még nem akarta a másik meg magától jött...
Azóta már gyereket sem akar, vagy ha akar is csak miattam..
A jelenlegi Főnöke egy milliárdos aki amúgy az osztálytársa volt onnan ismeri, de egyben egy sóher is mert 10 forintról is számlát kér, ehhez képest tetszene neki ha ő meg a nőm ++ ... A lényeg annyi hogy már eljutott odáig a dolog hogy kb egy hónapban 1x vagyunk együtt, állandóan minden apró xart velem akar megvetetni plusz mindenemet kölcsönkéri aztán elfelejti visszaadni.. Az egy másik történet hogy én anyámmal élek egy házban aki elherdálta a fél örökségem és emiatt a fél háztól nem tudok elszakadni ami a nevemen van (mert ideköltöztetné tolnát baranyát) Csak ebben az évben már tőbb mint 3 kilóba van nekem a kisasszony, a főnöke fizeti az egyetemét, én meg a doktori suliját..
Ehhez képest úgy élek mint egy minimálállat, és merészeltem kérni egy 4 ezer forintos telefont mert az enyém kb félévente tönkremegy, erre balhézásig ment a dolog mert NEM! NEM és NEM egyszerüen Nem kapok, mert minek úgyis tönkremegy
(egyébként a telefon előfizetéseket is én fizetem).. Ennyit nem tud megtenni..
Mellesleg van mostanában egy spanyol "meleg" ismerőse akivel még Barcelonában is volt, és csak jóbarát (pah)...
28F
Na ez egy újabb jó kérdés..
Tetszik az esze, meg a külseje, és voltak idők amikor nagyon jó volt együtt..
Mellesleg mert vele tervez(tem)ek ?!? Bár még csak az anyukájával találkoztam 2x a 10 év alatt (ez is milyen már)
Ha így kihasznál,mért vagy még mindig vele? 10 év nem kis idő,az évek folyamán kiismerhetted volna már! Azonnal szakíts vele,hidd el találnál idővel százszor jobb lányt. Aki elfogad olyannak amilyen vagy és nem használ ki! Elég nagy baj,hogy ennyi ideig engedted,hogy az orrodnál fogva vezessen!
21/L
Hát, bocs, hogy ezt írom, de szerintem is csak kihasznál...
Azért 10év alatt...
Mi 3 év után összeházasodtunk és már van egy gyerekünk is. Pedig 23 évesek vagyunk...
Igen, azt értem hogy vele tervezel, de szerintem ő erről nem így vélekedik.Egyáltalán nem is értem... Ő mással lakik ....:S Hű, hát nem tudom mit tennék a helyedben de leülnék vele megbeszélni ezt a dolgot és ha nem hajlik a változásra akkor véget venni ennek kapcsolatnak, mert ahogy kiveszem a szavaidból, ez már rég nem egy boldog kapcsolat.
1.voltam (23/n)
Amikor volt apám halála, felnyitotta a szemem anyámmal kapcsolatban aki majdnem addig ügyeskedett hogy az utcára kerültem...Egy hajszálon múlt a dolog..Aztán anyám kemény Fél év gyász múlva meg már új bikát hozott az akolba 30 év házasság után..
Meg mert szeretem is, nameg van két közös ingatlanunk (foldek) amit ajnándékba kaptaim a szüleitől, akiket még alig láttam, az apját nem is ismerem még..
Uhh ez az egész story nagyon de nagyon zűrös! Ezzel a nővel tervezel?! Olvasd vissza, amiket írtál! Neked is eleged van már belőle, lépj le minél előbb!
Ő nyilván nem veled tervez. Ez egyértelmű. Csak hülyít téged. És neked az, hogy tetszik a külseje elég ahhoz hogy tovább elviseld ezt a nőt?!
Ha jót akarsz magadnak, és nem akarsz még 10 vagy még több évet szenvedni, akkor lépj le. Ez is durva h havonta 1x találkoztok... meg 10 év alatt 2x láttad az anyját. Nevetséges.
szabad, felnőtt, szabad akarattal rendelkező ember vagy. Egyik dolog, hogy a lány mit tesz és az mennyire helyénvaló, a másik dolog, hogy te mennyit tűrsz. TE döntesz, tehát ha rossz neked, az is a te döntésed eredménye is.
Szerintem az esezeddel te is tudod, hogy ennek a kapcsolatnak nincs jövője, hacsak nem vagy mártír. Amit leírtál, abból nekem úgy tűnik, igen jó party lennél más szép és eszes lányoknak is, akik talán mgebcseülik és értékelik a felét is annak,amit ennek a lánynak nyújtasz.
Valami miatt a sziveddel nem vagy kész még erre. Persze nagyon nehéz 10 évet felrúgni valami bizonytalanért, de az egész életetedet szeretet mentesen fogod leélni, ha ezt hagyod. És ha vigasztal, a Földön sokkal több nő él,mint féri, mi "vadászunk" rátok, nem maradsz hopp-on :):):)
Gondolj bele milyen élet vár árd melette? Ez nem főpróba és ha ne adj Isten még lehúztok 30 évet, ez hova fog fajulni? A lány ha már máshonnan többet húz, úgyis le fog cserélni Téged nagy valószínűség szerint. Miért várnád meg és herdámnál el az életedből akár értékes évtizedeket is annaka rovására, hogy találj egy hozzád illő nőt? :)
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!