Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hany eves korotokban es hogy kertek meg a kezetek?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 17. 18:55
1/5 anonim válasza:
18. szülinapomra kaptam a férjemtől a gyűrűt. Egyszerűen megkérdezte, hogy lennék-e a felesége?
Egy év múlva elvett. Ma is hozzámennék. Pedig eltelt 15 év.
2/5 anonim válasza:
23 voltam, és túrázás közben egy eldugott, erdei tó mellett letérdelt és kérdezte meg, hogy hozzá mennék-e? :) Kívánni sem tudnék szebbet :)
3/5 anonim válasza:
27 évesen, és ráparancsoltam a vőlegényemre, hogy ok h szervezzük az esküvőt, megvan a dátum, zenekar, vendéglista stb. de azért egy leánykérés mégis csak illene :D
Kezébe nyomtam a gyűrűmet és mutogattam, hogy letérdelve kell lánytkérni. Vicces volt :D de iszonyú romantikus is, mert ő annyira romantikussá változtatta ezt a pillanatot, hogy elsírtam magam:)
4/5 anonim válasza:
24 éves voltam. Azzal a gyűrűvel kért meg ( letérdelve), amiről úgy tudtam ajàndék lesz. Ezért egyébként én magam vàlasztottam ki. Nagyon megható pillanat volt:). 17 hónappal később volt az esküvőnk. Akkor én 25 voltam, a férjem 22. Idén leszünk 6 éves hàzasok:) 31/N
5/5 anonim válasza:
30 éves koromban kérte meg a vőlegényem a kezem. Reggel a kávém mellé gyűrűt is kaptam. :) Aranyos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!