Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik értenek a gyűrűkhöz, valaki segítene?
Elöljáróban: teljesen béna vagyok ezekhez. Mekkora gyűrű a "szép"? Sima karikagyűrűben. 2-4-5? Illetve a "vastagságot" hogyan számolják? Mármint a méretét, egyik nagyobb másik kisebb (mondtam, hogy hülye vagyok ehhez).
Internetről rendelném és ott van rengeteg méret, hogy 3, 3,5, 4, ... stb. Gondolom ez a gyűrű mérete, mármint, hogy mekkokra ujjakra mennek rá. Ezeket hogyan lehet megnézni, hogy kb mekkora? Ha lemérem pl a párom egyik gyűrűjének az átmérőjét, akkor honnan tudom, hogy mekkora kell?
Bocsánat, ha nagyon hülyének tűnök.
Ha le tudod mérni az egyik gyűrűjét, akkor bemész egy ékszerészhez azzal hogy "csókolom ez az átmérő mm-ben (amit mértél) milyen méretnek felel meg ?" Vagy köp neked egy számot fejből, vagy van egy speckó mérőrúdja és leolvassa arról. Esetleg a mért adatot összeveted a linkelt táblázattal. Bocs, hogy férfiként írtam. Remélem segítettem azért.
30/f
eljegyzési.
Tudom milyet szeretne, többször jelezte már, hogy milyenre vágyna, pl kő nem kell bele stb.
Akkor adjál már egy zöld pacsit, mert ma túl sokat beszéltem nőkről. Sok boldogságot :D
30/f
ja, oké :D
lepontoztak? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!