Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok, akik értenek a gyűrűkh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik értenek a gyűrűkhöz, valaki segítene?

Figyelt kérdés

Elöljáróban: teljesen béna vagyok ezekhez. Mekkora gyűrű a "szép"? Sima karikagyűrűben. 2-4-5? Illetve a "vastagságot" hogyan számolják? Mármint a méretét, egyik nagyobb másik kisebb (mondtam, hogy hülye vagyok ehhez).

Internetről rendelném és ott van rengeteg méret, hogy 3, 3,5, 4, ... stb. Gondolom ez a gyűrű mérete, mármint, hogy mekkokra ujjakra mennek rá. Ezeket hogyan lehet megnézni, hogy kb mekkora? Ha lemérem pl a párom egyik gyűrűjének az átmérőjét, akkor honnan tudom, hogy mekkora kell?

Bocsánat, ha nagyon hülyének tűnök.

2017. ápr. 14. 21:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha le tudod mérni az egyik gyűrűjét, akkor bemész egy ékszerészhez azzal hogy "csókolom ez az átmérő mm-ben (amit mértél) milyen méretnek felel meg ?" Vagy köp neked egy számot fejből, vagy van egy speckó mérőrúdja és leolvassa arról. Esetleg a mért adatot összeveted a linkelt táblázattal. Bocs, hogy férfiként írtam. Remélem segítettem azért.

30/f

[link]

2017. ápr. 14. 21:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, nem tudtam, hogy van erre is külön táblázat. Ez segít, igen.
2017. ápr. 14. 22:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem tiszta h eljegyzesi v karikagyurure gondoltal,az eljegyzesi altalaban vekony,karikagyuru (ami mindkettotok ujjan uaz v kozel hasonlo) kivalasztasahoz en megvarnam a menyasszony velemenyet is.
2017. ápr. 14. 22:18
 4/7 A kérdező kommentje:

eljegyzési.

Tudom milyet szeretne, többször jelezte már, hogy milyenre vágyna, pl kő nem kell bele stb.

2017. ápr. 14. 22:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor adjál már egy zöld pacsit, mert ma túl sokat beszéltem nőkről. Sok boldogságot :D

30/f

2017. ápr. 14. 22:26
 6/7 A kérdező kommentje:

ja, oké :D

lepontoztak? :D

2017. ápr. 14. 22:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze. Szimpátiaszavazás megy xD
2017. ápr. 14. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!