Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzési gyűrű - Nem túl drága?
Sziasztok. Eljegyzés előtt állok és már kinéztem a gyűrűt, de nem vagyok biztos benne, hogy tetszeni fog a páromnak. Plusz nem tudom, lehet túl drága?
Mindenképp gyémánt eljegyzési gyűrűt akarok, de az árakkal kicsit bajban vagyok. Mit gondoltok erről a gyűrűről?
Szerintem nagyon szép. Én sem hordtam aranyat soha, de az eljegyzési gyűrűm arany és mivel nem hordok más ékszert, nem túl sok és megszerettem nagyon.
Az ára viszont nekem elég meredek, az enyém kb negyedennyi volt és azt is fura volt megszokni. De persze nem is gyémánt.
Annyi "baj" van ezzel a gyűrűvel, hogy a miden napos használata lehet, hogy kényelmetlen, beakad, stb és azért, hogy a dobozában álljon egy polcon, drága.
De tényleg a leendő menyasszony ízlésétől és az anyagi helyzetedtől függ.
Szerintem nagyon szép, de az ára nekem már sok.
Hello,
Köszi a sok kommentért! Akkor azt már leszűrtem, hogy kicsit drága. Nekem személyesen nem tűnik annak ha összehasonlítom a többivel (volt ahol milliókért láttam!)
Viszont elismerem, a sárga arany lehet nem a legjobb választás. Párom szereti a szolíd eleganciát és lehet ez inkább feltűnősködés lenne. Köszi a linket 7-es! Árban jobb pár ezerrel a fekvése és sokkal mértéktartóbb!
Drága is, ronda is.
Szerintem az eljegyzési gyűrű egy életre szól, ezért jobb megbeszélni. Én pl. nem szeretnék ilyen köveset, csak karikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!