Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jegygyűrűket nagyon drága...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jegygyűrűket nagyon drága csináltatni?

Figyelt kérdés
Egyedi gyűrűket szeretnénk, van egy teljes elképzelésünk is, de sajnos sehol nem találunk olyan gyűrűket, sőt még hasonlót sem. Nagyon drága megcsináltatni? Vagy egyáltalán van ilyenre lehetőség?

2016. máj. 9. 19:16
 1/4 CptTomato ***** válasza:

Hát szerintem ennek telefonáljatok utánna...de az én véleményem szerint ez nagyban attól függ hogy mennyi a "cucc" tömege...tehát az alapanyag.. és hogy mennyire nehezen kivitelezhető..ha csak két szivecskét szeretnétek rá nem hiszem hogy olyan nagyon megdobná az árakat....

Igen van ilyesmire lehetőség keress rá.(ötvös, ékszerész mester..egyedi gyürük)

2016. máj. 9. 19:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos csinálnak ilyet. Kérdezzétek meg néhány ékszerüzletben hogy mennyiért csinálnák meg kép alapján. Aztán eldöntitek.
2016. máj. 9. 19:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi :)
2016. máj. 9. 20:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi egyedileg terveztettük egy ötvössel, vittük az anyagot, így volt 100. Valóban grammonként számolják a munkadíjat.
2016. máj. 21. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!