Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem túl drága de jó esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túl drága de jó esküvői fotóst tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
kb 25-30 fős esküvőnk lesz, ahol csak polgári szertartás lesz.
2015. nov. 30. 12:29
 1/9 anonim ***** válasza:

www.aradibarna.com

Nálunk ő fényképezett tavaly, 100e volt délután 1-től kb. hajnal 1-ig.

Gyönyörű képeket csinált

2015. nov. 30. 13:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudok ... De jó lenne tudni, hogy honnan keresel, mert nem biztos, hogy occsó pízé 200 km-t utazna :-P
2015. nov. 30. 13:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Budapesten
2015. nov. 30. 14:02
 4/9 anonim ***** válasza:

Szép képeket csinál amit az első válaszoló linkelt be, de szerintem túlságosan "műtermi" hatású képek. :)

Nekem van egy pécsi ismerősöm, sokkal természetesebb képeket készít, és szokott járni, Budapestre is esküvőt fotózni, azt hiszem nem véletlen, hogy Pécsről elhívják Pestig is. És ő tényleg nem drága fotós, szerintem utazással együtt megáll 100 ezer alatt fotózás.

A honlapja:

[link]

2015. nov. 30. 18:56
 5/9 anonim válasza:
Szia. Ajánlom magam! :) Nemrég indult a fotós vállalkozásom és ügyfeleket keresek a 2016-os idényre. Mivel még felfutóban van, kedvezményesen dolgozom!
2015. dec. 2. 18:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Egy barátnőmnek, egy volt osztálytársamnak, és nekünk is ő volt a fotósunk:

[link]

Nagyon jó áron dolgozik, gyorsan is ráadásul, és minőségi fotókat készít, ami a párhoz is passzol.

Egy másik volt osztálytársamnak, és az unokatesómnak pedig ő:

[link]

Ő még olcsóbban dolgozik, és szintén nagyon szép, ízléses képeket készít, meg nem mondtam volna róla, mennyiért dolgozik, ameddig meg nem tudtam.

2015. dec. 2. 21:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Nemár, Petrilla 400 alatt van???! Azt nem fogom elhinni. :D
2015. dec. 3. 20:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mikor, és mennyi időre. Én úgy vettem ki az itteni leírásból, hogy túl sok órányi fotózásra nem lesz szükség. Én is nagyon meglepődtem, igaz, csak a szezonon kívüli árat hallottam, szezonban nem tudom, mennyi.
2015. dec. 3. 22:15
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy jóval 400 alatt:)
2015. dec. 3. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!