Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Kinek a szava számít jobban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek a szava számít jobban?

Figyelt kérdés

1 éven belül biztos sor kerül az eljegyzésre, de én részemről nem akarok eljegyzési összejövetelt...

Tudom, hogy az anyósjelölt viszont szervezkedne. Olyan embereket hívna akik esküvőn nyilván ott lehetnek ha egyszer eljönne az ideje, de most csak kínos csendben ülnék köztük...

Én nagyon nem szeretnék, ő szeretne, a páromnak meg mindegy lenne. Én feszélyezve érezném magamat, így semmi értelmét nem látom. Semmi értelme nincs csendben végigülni egy eljegyzési party-t amit nektek szerveznek, de te nem akarsz az anyja testvérével gyerekével meg egyéb rokonokkal ünnepelni

2017. márc. 20. 13:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom 17-es, hogy nincs egy ilyen jófej anyósod, mint nekem, de ha gondolod, szívesen kölcsönadom az enyémet! :D Jól ellennétek egymással. :D

Egyszer sem írtam, hogy fejbe lövöm azért, mert terrorizál, csak azt, hogy nehéz ezzel együtt élni...és képzeld, bármennyire is megkeseríti az életünket, ha megöregszik, rajtam kívül más nem fogja gondozni, mert olyan hárpia, hogy a férje se hajlandó vele egy szobában tartózkodni, de igazad van, én vagyok a rossz.

Nem megkérdezi, hogy mikor lesz már unoka, hanem órákon át engem gyaláz, amiért még nem szültem (a kettő nem ugyanaz). Nem szóltam bele, hogy az esküvőnkre kit hív (pedig mi fizettük az egész bulit), akkor legyen már annyi beleszólásom, hogy milyen torta lesz, vagy milyen lesz a ruhám, stb. (mert ezek egyike sem tetszett anyósnak).

Képzeld, a környezetemben mindenki jóban van az anyósával és el se tudtam képzelni, hogy lehet, hogy valaki nem kedveli a párja szüleit, de amióta ezt a nőt megismertem, azóta már értem. Amikor azt mondja a fiának, hogy egy nulla és nem hitte, hogy az életben valamire vinni fogja, továbbá nem kíváncsi rá/ránk, és ha menni akarunk hozzájuk, akkor hónapokkal előbb be kell jelentkezni: hát akkor köszönöm szépen ezt az anyaságot...

Én nem kértem egy ilyen anyóst, csak kaptam, de úgy érzem, hogy erőmön felül teljesítek és tűrök és akkor is mellette leszek, amikor már senki más nem..úgyhogy kérlek ne ítélj és ne vagdalózz hülyeségekkel!

2017. márc. 21. 17:26
 22/24 anonim ***** válasza:

" Rohadt szemétláda, megkérdezi, hogy mikor lesz unokája "

Ezzel az a probléma, hogy ez egy pár magánügye. Ha lesz gyerek, majd elmondják a nagymamának is , addig pedig semmi köze nincs senkinek ehhez a témához a pár férfi és női tagját leszámítva.

Jóérzésü ember egyébként arra is gondolhatna, hogy a kérdezősködéssel olyasmibe is tenyerelhet ami fájó pont egyes pároknak. Pl ha már x ideje próbálkoznak, de nem jön össze a gyerek, és erre még rájön az anyós, és vagy egyéb rokon, barát, ismerős tolakodó kérdése.

Ráadásul a leírt esetben nem simán rákérdezet az anyós, hanem már már követelőzött igencsak bicskanyitogató stílusban. Ha tudnál olvasni, akkor felfogtad volna.

2017. márc. 21. 17:34
 23/24 anonim ***** válasza:

Jól van, akkor elnézést kérek.

A továbbiakban mint eddig is, próbálom kerülni az anyuka/anyós utáló kérdéseket, mert nem tudom feldolgozni a témát meg a kommenteket.

Kössz a magyarázatot.

Minden jót.

2017. márc. 21. 17:59
 24/24 anonim ***** válasza:

Te tényleg nem vagy komplett de bocs. Senki nem lesz attól kedves, odaadó és tündibündi, hogy felcsinálták...

El se tudom hinni, hogy milyen mesevilágban élsz, ahol minden sz.ar ember varázsütésre csodálatraméltó, szeretni való és sok sok szeretetet adó ember lesz, amit kinyom egy gyereket. Te tiszta süsü vagy

2017. márc. 21. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!