Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Kinek a szava számít jobban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek a szava számít jobban?

Figyelt kérdés

1 éven belül biztos sor kerül az eljegyzésre, de én részemről nem akarok eljegyzési összejövetelt...

Tudom, hogy az anyósjelölt viszont szervezkedne. Olyan embereket hívna akik esküvőn nyilván ott lehetnek ha egyszer eljönne az ideje, de most csak kínos csendben ülnék köztük...

Én nagyon nem szeretnék, ő szeretne, a páromnak meg mindegy lenne. Én feszélyezve érezném magamat, így semmi értelmét nem látom. Semmi értelme nincs csendben végigülni egy eljegyzési party-t amit nektek szerveznek, de te nem akarsz az anyja testvérével gyerekével meg egyéb rokonokkal ünnepelni

2017. márc. 20. 13:56
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Párod kicsiét a sarkára állhatna. Anyösjelölt meg fogja még rendesen keseríteni a házaséleteteket, úgy tűnik, azt hiszi, hogy ez róla szól.
2017. márc. 20. 14:00
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
A te eljegyzésed lesz, nem az anyósodé.
2017. márc. 20. 14:01
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Így van ez a Te eljegyzésed. Ne más mondja meg már most az elején, hogy mi hogy legyen.
2017. márc. 20. 14:03
 4/24 anonim ***** válasza:
Nyilvan a tied. Megmondod, hogy nem lesz es kesz, vagy szervezzen nyugodtan, te nem mesz el, majd ok elkajalgatnak maguk kozott.
2017. márc. 20. 14:08
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
A párodnak fel kéne fognia, hogy nem az anyját készül feleségül venni. Egyértelműen melletted kéne állást foglalnia. Nem az anyjának hoz cselédet, hanem magának feleséget. Ezt érdemes lenne nagyon hamar letisztázni, különben az anyós igen sokszor megkeseríti még az életeteket.
2017. márc. 20. 14:16
 6/24 anonim ***** válasza:
53%
Annak a szava számít, akinek van.mert ha csak az orrod alatt morogsz...
2017. márc. 20. 14:17
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Elgondolkodnék azon, ha a párom hagyná, hogy anyósjelölt így rámásszon a fejemre és csak megvonná a vállát, hogy neki mindegy, meccseljék le az asszonyok maguk között, mikor az ő dolga lenne az anyját visszafogni és kiállni a menyasszonya mellett. Nagyon hibás hozzáállás, amit később még nagyon megjársz, hogy a vőlegényed anyuci kisfia
2017. márc. 20. 14:28
 8/24 anonim ***** válasza:

Leülsz és megmondod a párodnak meg a mamának,hogy bocsi de te ezért meg ezért nem szeretnél ilyen partit.

De az is jó megoldás,ha elsőkörben a pároddal beszéled meg és utána együtt mondjátok meg az anyjának,hogy bocsi,de nem lesz ilyen.

Ha nem állsz ki illetve nem álltok ki a véleményetek mellett,akkor nagy bajok lesznek később.Először csak az eljegyzési buliba kényszerítenek bele,utána meg az egész esküvő minden részletét ő akarja meghatározni,később a gyerekek számát és nevét stb..Mindenbe bele fognak ugatni,ha nem állítjátok le időben őket.

De nyilván a pároddal beszéljétek meg ,hogy ki mit akar. Ha ő nem bánja,hogy nem lesz és te sem akarsz,akkor ez a kérdés eldőlt szerintem

2017. márc. 20. 16:17
 9/24 anonim ***** válasza:

És egészen pontosan miért van az anyósjelölt a képben? Miért számít, hogy ő mit gondol? Netán hárman jegyzitek el egymást?

Te nem szeretnél.

Párod nem szeretne.

Akkor mi a kérdés?

Értem én, hogy a szülők szava számít valahol. De nem szabad hagyni, hogy ők döntsenek. Meghallgattátok az érveit, a kívánságát, figyelembe vettétek, de köszönitek szépen, nem szeretnétek ilyesmit. Ámen.

2017. márc. 20. 16:22
 10/24 anonim ***** válasza:

nem igazán értem, anyós hogy jön ide.

párod megkér, de igent mondasz és majd ti eldöntitek, hogy lesz e buli vagy se.

meg az esküvőt is.

persze ha nincs pénzetek és anyós fizet, akkor szépen csöndben üljetek

2017. márc. 20. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!