Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek a szava számít jobban?
1 éven belül biztos sor kerül az eljegyzésre, de én részemről nem akarok eljegyzési összejövetelt...
Tudom, hogy az anyósjelölt viszont szervezkedne. Olyan embereket hívna akik esküvőn nyilván ott lehetnek ha egyszer eljönne az ideje, de most csak kínos csendben ülnék köztük...
Én nagyon nem szeretnék, ő szeretne, a páromnak meg mindegy lenne. Én feszélyezve érezném magamat, így semmi értelmét nem látom. Semmi értelme nincs csendben végigülni egy eljegyzési party-t amit nektek szerveznek, de te nem akarsz az anyja testvérével gyerekével meg egyéb rokonokkal ünnepelni
Leülsz és megmondod a párodnak meg a mamának,hogy bocsi de te ezért meg ezért nem szeretnél ilyen partit.
De az is jó megoldás,ha elsőkörben a pároddal beszéled meg és utána együtt mondjátok meg az anyjának,hogy bocsi,de nem lesz ilyen.
Ha nem állsz ki illetve nem álltok ki a véleményetek mellett,akkor nagy bajok lesznek később.Először csak az eljegyzési buliba kényszerítenek bele,utána meg az egész esküvő minden részletét ő akarja meghatározni,később a gyerekek számát és nevét stb..Mindenbe bele fognak ugatni,ha nem állítjátok le időben őket.
De nyilván a pároddal beszéljétek meg ,hogy ki mit akar. Ha ő nem bánja,hogy nem lesz és te sem akarsz,akkor ez a kérdés eldőlt szerintem
És egészen pontosan miért van az anyósjelölt a képben? Miért számít, hogy ő mit gondol? Netán hárman jegyzitek el egymást?
Te nem szeretnél.
Párod nem szeretne.
Akkor mi a kérdés?
Értem én, hogy a szülők szava számít valahol. De nem szabad hagyni, hogy ők döntsenek. Meghallgattátok az érveit, a kívánságát, figyelembe vettétek, de köszönitek szépen, nem szeretnétek ilyesmit. Ámen.
nem igazán értem, anyós hogy jön ide.
párod megkér, de igent mondasz és majd ti eldöntitek, hogy lesz e buli vagy se.
meg az esküvőt is.
persze ha nincs pénzetek és anyós fizet, akkor szépen csöndben üljetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!