Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 eve vagyunk egyutt, de ha felhozom a temat alltalaban csak hallgat?
Nálunk én nőként sokáig rágódtam a pénzen, valláson amikor a párom közölte: menjünk be a hivatalba és ennyi. Ez egy fillér se volt! A közös dolgokban hatalmas könnyedség, teljesen új szint lett! Majd tartottunk egy vacsit a kertben lampionokkal, piknikasztalokkal és a közeli családtagokkal, barátokkal, szép ruhában, fotós ismerőstől ajándék volt a fotózás. 200ezer volt az egész és bőven többet kaptunk vissza.
Ő nem vallásos, én meg se vagyok keresztelve így felkerestünk egy mobilpapot akit csak a két ember érdekelte, hogy tényleg akarjuk, ő házhoz jött és ott adott áldást, fogadalom olyan volt amilyet mi akartunk :) Előtte 4 alkalom jegyesoktatás volt és bizony mindketten elsírtuk magunkat párszor annyira rámutatott arra, hogy milyennek lát minket, hogy milyen látni minket, hogy mi tartja egyben a házasságot, hogy mit tegyünk ha gond van.
Egy férfi ha szeret és akar akkor elvesz.
Képes vagy lemondani az esküvőről? Egy életen át tüske nélkül élni így? Ha nem akkor ez csak felgyülemlik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!