Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 3 eve vagyunk egyutt, de ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 eve vagyunk egyutt, de ha felhozom a temat alltalaban csak hallgat?

Figyelt kérdés
2 es fel eve lakunk egyutt, es most fogunk venni hazat kozosen. Anno felhoztam az eljegyzes/hazassag temat neki, de akkor azt mondta, hogy ez eleg regies dolog, meg ez csak egy darab papir, meg hogy hulyeseg... Aztan ra par honapra celozgatott, hogy majd egyszer mi is.., sot meg viccelt is hogy en kerjem meg az o kezet. Abban biztosak vagyunk, hogy egyutt akarunk maradni, elni. 100%ban megbizunk egymasban. Viszont nemreg felhoztam megint az eljegyzes temat, de csak nem mondott semmit, nem nagyon akart valaszolni. Nem nagyon erdekli ez a tema, viszont tudja, hogy nekem ez mennyire "fontos". Nem tudom mit kezdjek ezzel. A kapcsolat ugyanugy fog folytatodni termeszetesen, ha megtortenik ha nem, de nekem ez meg kellene. 27/N

2017. márc. 15. 20:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Leultunk, megbeszeltuk. 2 oka volt hogy hezitalt 1. Hogy nem vallasos a hazassag pedig, foleg regebben ahoz volt kotheto 2.pedig a penz. Amiben szerencsere nincs hiany, pont ezert mert nem szeret "hulyesegekre" kolteni. De megbeszeltuk hogy ha nem templomba, nem pap elott tortenik akkor o is szeretne, de eddig nem is nagyon gondolkodott rajta, ugyan is ez az elso igazan komoly kapcsolata. Koszi a valaszokat :)
2017. márc. 15. 23:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Azt tegyük hozzá, h az eljegyzés után nem pár hónap alatt kell az esküvőt is lebonyolítani ha a párod ettől retteg, h "hülyeségre" kell kiadni a pénzt, simán bele fér az 1-2 év a tervezésbe és a gyűjtögetésbe.
2017. márc. 16. 18:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Alap dologban nem értetek egyet. Abban, hogy hogyan éljétek le a hàtralévő életeteket. Az van amit ő akar, te meg beletörődsz, hogy sosem fog feleségül venni? Ez mi màr? A megalkuvàs nem jó. Ha csak papír lenne a hàzassàg akkor nem zavarnà a pasidat a megléte. Tudod egy baràtnőtől könnyebben meg tud szabadulni, ha mégis csak vàltani akar majd, mert úgy hivatalosan, a törvény előtt senkije nem vagy. Nem kell felelősséget vàllalni a kapcsolatért, azért akit vàlasztott. Csak az épp aktuàlis csaja vagy, és az is maradsz, ha ebbe belemész. Én biztos nem folynék bele anyagi dolgokba olyannal aki nem akarja velem törvényes módon is összekötni az életét. De ez persze én vagyok. Nem érem be kevesebbel. Te úgy döntesz ahogy akarsz. Ne feledd: egy hàzastàrsnak vannak jogai, egy baràtnőnek nincsenek. Jól gondold meg akarsz- e úgy élni, hogy végleg lemondasz arról amire vàgysz.
2017. márc. 17. 00:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit, hogy egy esküvő nem kerül pénzbe. Csak a körítés. Rajtatok múlik. Ha a pasid 1-200 ezret sajnàl erre akkor ott nem a pénzzel van baja, hanem az elkötelezettséggel.
2017. márc. 17. 00:14
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk én nőként sokáig rágódtam a pénzen, valláson amikor a párom közölte: menjünk be a hivatalba és ennyi. Ez egy fillér se volt! A közös dolgokban hatalmas könnyedség, teljesen új szint lett! Majd tartottunk egy vacsit a kertben lampionokkal, piknikasztalokkal és a közeli családtagokkal, barátokkal, szép ruhában, fotós ismerőstől ajándék volt a fotózás. 200ezer volt az egész és bőven többet kaptunk vissza.

Ő nem vallásos, én meg se vagyok keresztelve így felkerestünk egy mobilpapot akit csak a két ember érdekelte, hogy tényleg akarjuk, ő házhoz jött és ott adott áldást, fogadalom olyan volt amilyet mi akartunk :) Előtte 4 alkalom jegyesoktatás volt és bizony mindketten elsírtuk magunkat párszor annyira rámutatott arra, hogy milyennek lát minket, hogy milyen látni minket, hogy mi tartja egyben a házasságot, hogy mit tegyünk ha gond van.

Egy férfi ha szeret és akar akkor elvesz.

Képes vagy lemondani az esküvőről? Egy életen át tüske nélkül élni így? Ha nem akkor ez csak felgyülemlik majd.

2017. márc. 20. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!