Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már szerintetek sem szerethet?
Aki x ideig hordta a gyűrűjét, az nem azért veszi le, mert nem szeret gyűrűt hordani. Vagy csajozni akar, vagy màr be is szerzett egyet.
A hàzassàg témàt pedig gyerek előtt kell tisztàzni, ha neked fontos. Vagy azt hitted elvesz ha gyereketek lesz? Aki egy kapcsolatba szül azt ritkàn veszik feleségül.
Hitegetett az tény , de neked is észre kellett volna venned, hogy esze àgàban sincs lekötni magàt.
Az ilyen eljegyzésnek mi értelme van?Ha megkér,akkor utána kezdjük el szervezni az esküvőt .Minek kért meg akkor,ha esze ágában sincs elvennie? De mondjuk ez feltűnhetett volna a 4 év alatt.
Én is abban a korban vagyok,amikor minden ismerősöm házasodik.Eljegyzés után 1-2 évvel megtartják az esküvőt.Ha nem,akkor mi értelme?
Így meg,hogy gyerek van már még kisebb az esély,hogy elvegyen.
A gyűrűre nem tudok mit mondani,az is lehet,hogy megcsal,de akár más oka is lehet.Ezt neked kéne megbeszélni vele.Ha ismered már 8 éve,akkor csak ismered már annyira,hogy felismerd ha hazudik.
Én amúgy alapból nem szültem volna addig,amíg nem képes elvenni.De ez én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!