Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Már szerintetek sem szerethet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már szerintetek sem szerethet?

Figyelt kérdés
A vőlegényem eljegyzett 4 éve.viszont mivel nemvolt sok pénzünk ezért én kaptam egy karika gyürüt aranyat magának meg vett nemesacélt.(nem szereti az aranyat)5 honapja született meg a kislányunk,viszont ma mikor megkérdeztem miért nem hordja legalább egy honapja a gyürüjét, meg hogy vegyünk e egy másik normálisat,közölte semmi baj az elözövel,elrakta mert neki nemkell gyürü egyaltalan semikor se.nagyon rosszul esik.multkor közölte hogy ja ö engem nem akar elvenni.
2017. jan. 29. 17:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Aki x ideig hordta a gyűrűjét, az nem azért veszi le, mert nem szeret gyűrűt hordani. Vagy csajozni akar, vagy màr be is szerzett egyet.

A hàzassàg témàt pedig gyerek előtt kell tisztàzni, ha neked fontos. Vagy azt hitted elvesz ha gyereketek lesz? Aki egy kapcsolatba szül azt ritkàn veszik feleségül.

Hitegetett az tény , de neked is észre kellett volna venned, hogy esze àgàban sincs lekötni magàt.

2017. jan. 31. 19:12
 12/13 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok!Erről beszélek és beszélünk itt mindannyian hogy annyira nem szerethet hogy elvegyen feleségül!Modta hogy akar gyerek aha csak annyit akart utódot akart mert bepànikolt hogy egyedül marad és te meg ott voltàl neki kéznél !
2017. febr. 1. 18:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Az ilyen eljegyzésnek mi értelme van?Ha megkér,akkor utána kezdjük el szervezni az esküvőt .Minek kért meg akkor,ha esze ágában sincs elvennie? De mondjuk ez feltűnhetett volna a 4 év alatt.

Én is abban a korban vagyok,amikor minden ismerősöm házasodik.Eljegyzés után 1-2 évvel megtartják az esküvőt.Ha nem,akkor mi értelme?

Így meg,hogy gyerek van már még kisebb az esély,hogy elvegyen.

A gyűrűre nem tudok mit mondani,az is lehet,hogy megcsal,de akár más oka is lehet.Ezt neked kéne megbeszélni vele.Ha ismered már 8 éve,akkor csak ismered már annyira,hogy felismerd ha hazudik.

Én amúgy alapból nem szültem volna addig,amíg nem képes elvenni.De ez én vagyok.

2017. febr. 3. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!