Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szerethet a párom?!
Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 évesen bele szeretem egy srácba , össze is jöttünk , 4évig vele voltam , de ebben a 4 évben soha nem válalt fel a szüleim előtt mindig mondogatta hogy majd meg ismerjük egymás szüleit , de sosem tartotta be a szavát , és mikor kérdezték tőle az ismerősei hogy igaze hogy velem van , le tagadta , csak titokban jártunk szerintetek mi lehetett az oka ? Mit csináltam rosszul? Előre is köszönöm a válaszokat!!2017. jan. 26. 17:14
1/12 anonim válasza:
Mit csináltál rosszul? Azt, hogy nem hagytad ott egy hónap után.
2/12 A kérdező kommentje:
Hát igen , sajnos hülye voltam! :(
2017. jan. 26. 17:26
3/12 anonim válasza:
Már megbocsájts, de a párod egy bunkó. Titokban jó vagy neki, de a szülei és a barátai nem tudhatnak a kapcsolatotokról?! Az én exem egy irgalmatlan nagy féreg volt, de a szüleinek egy hónap után mutatott be és jó viszonyban voltunk. Nyilván több lánynál próbálkozik, de nem akarlak feleslegesen felzaklatni. Továbbra együtt vagyok, vagy csak a múltban jártatok? Nem ismerlek titeket, de annyit mondhatok, hogy jobbat érdemelsz nála.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem már rég nem vagyok vele , rájöttem hogy így nem érek semmit , hissz rendes kapcsaoltra vágytam , lépnem kellet , mer ez nem mondható kapcsolatnak!!!!
2017. jan. 26. 17:32
5/12 anonim válasza:
Két lehetőség van: Vagy te vagy ciki neki, vagy a szülei nagyon gázosak és előtted is szégyellte őket. Utóbbi is előfordul, sajnos .
6/12 A kérdező kommentje:
Bennem mi lenne a ciki? 😱 Normális lány vagyok!! Xddd
2017. jan. 26. 17:38
8/12 A kérdező kommentje:
Akkor nem bennem volt a baj , hanem a pasi volt egy görény xddddd
2017. jan. 26. 17:51
9/12 anonim válasza:
sok lesz az ikszdéééé kislány. hiteltelenné tesz
10/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kis lány , és azt írok amihez kedvem van!!!!
2017. jan. 26. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!