Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Már szerintetek sem szerethet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már szerintetek sem szerethet?

Figyelt kérdés
A vőlegényem eljegyzett 4 éve.viszont mivel nemvolt sok pénzünk ezért én kaptam egy karika gyürüt aranyat magának meg vett nemesacélt.(nem szereti az aranyat)5 honapja született meg a kislányunk,viszont ma mikor megkérdeztem miért nem hordja legalább egy honapja a gyürüjét, meg hogy vegyünk e egy másik normálisat,közölte semmi baj az elözövel,elrakta mert neki nemkell gyürü egyaltalan semikor se.nagyon rosszul esik.multkor közölte hogy ja ö engem nem akar elvenni.
2017. jan. 29. 17:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Nem akarlak megbántani, de ott akkor valami történt, elég sanszos hogy megcsalt. Viszont undorító ember, hogy most született gyereketek is.
2017. jan. 29. 17:03
 2/13 anonim ***** válasza:
64%
Én azért nem feltétlenül gondolom, hogy nem szeret. Tényleg vannak olyan férfiak, akik nem szeretik a gyűrűt, pl. apukám sem hordta a gyűrűjét a munkája miatt, szerintem ha egyszer odajutunk a párommal, ő sem fogja, mert nem igazán kedveli a gyűrűket.
2017. jan. 29. 17:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

"multkor közölte hogy ja ö engem nem akar elvenni." - igazi úriember... xD

Nem gondolod, hogy megérett az idő egy komolyabb beszélgetésre? Mi így látatlanban nem tudjuk megmondani, hogy szeret-e vagy sem. Azt tudjuk, hogy tapló, azt is sejtjük, hogy megvezetett téged egy kamueljegyzéssel, vagy azóta változott valami, de ezek már csak spekulációk... azt sem lehet ennyiből kideríteni, hogy miattad nem akar házasodni, vagy téged szeret, csak házasságellenes... stb.

Nem fogunk tudni segíteni, viszont felnőtt emberként, szülőként szükség lenne olyan szintű érettségre + őszinteségre a gyereked apjával, hogy le tudjatok ülni megbeszélni ezeket.

2017. jan. 29. 17:37
 4/13 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell érezni hogy mennyire szeret !Az meg hogy levette a gyűrűjét még egyàltalàn nem azt jelenti hogy nem szeret !Lehet hogy csak dühében mondta hogy nem vesz el kell neki egy kis idő hagyd ne nyaggasd azzal nem érsz el semmit sem!Ha érezteti veled hogy szeret meg oda figyel ràd akkor neaggódj aggódj akkor ha összecsomagol és elhagy!
2017. jan. 29. 17:41
 5/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk elhiszem hogy becsapottnak érezheted magad mert sztem a vőlegényed elakart eddig venni de mikor megszületett a közös gyermeketek akkor meg meggondolta magàt ez fura azért!Sztem az lehet hogy nemigazàn szeret és te voltàl alkalmas gyereket szülni neki és utódot akart de annyira meg màr nem szeret hogy elis vegyen feleségül !A másik meg hogy talált màs csajt és ràjött hogy nem szeret de nincs gerince megmondani hogy màr nem úgy érez mint koràbban!
2017. jan. 29. 17:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha eljegyzés után 1-2 év múlva nincs házasság, akkor nem szülünk, hanem rendezzük a sorainkat, ki mit akar valójában.

Ez egy kamu eljegyzés volt. SOha nem fog elvenni, nem is akart, csak félt egyedül maradni, és talált egy balek nőt.

Nem mintha a házasság cél lenne, de ilyen pasi kéne a fenének, aki csak ígérgetni tud és időt húzni.

Besikerült a baba, kétlem ezek után, hogy ő is tervezte.

Készülj fel arra, nem mellette fogod leélni az életed.

"multkor közölte hogy ja ö engem nem akar elvenni."

Ezek után magam segítettem volna a külön élethez.

Szerencsére bennem nincs semmi mazochista hajlam.

2017. jan. 29. 17:54
 7/13 anonim ***** válasza:

Semmikor se akar gyűrűt illetve multkor közölte hogy ja ö engem nem akar elvenni. - ez mindent elárul! Valószínűleg elvolt veled, a gyűrű meg arra volt hogy téged beleringasson egy álomba, hogy időt nyerjen, maradj, de most van képbe más és lehet dobbantani fog.

Egy férfi ha szeret tesz azért hogy elvegyen, nem mond ilyet ráadásul.

Ha eddig hordta és most nem akkor annak oka van, főleg hogy hozzátette az kérdés utolsó felét...

Viszont ha így lógott a levegőben az esküvő (lehet ingyen, hétköznap a hivatalban aztán majd tartotok pl egy vacsit ha nincs rá most pénz) akkor volt célszerű babát vállalni! Sok férfi ezek után már még annyi késztetést sem érez a házasságra hisz család lettetek anélkül is akkor minek?! alapon.

2017. jan. 29. 19:53
 8/13 A kérdező kommentje:
De akkor mondja meg ha nem akar esküvöt.megérteném.és akkor tényleg feleslefes volt a gyürü.8éve vagyunk együtt abbol6 éve együtt élünk ugyhogy nem egy gyürüre vállaltam gyereket.szerettük volna már mindketten.remélem nincs senkije.hiszen nemjár sehova.munkahelye se olyan,hogy ott lenne mert nincsenek nők.
2017. jan. 30. 09:12
 9/13 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy nem akar elvenni, ez elég nyilvánvaló, hiszen már 4 éve nem történt semmi ezzel kapcsolatban, miközben gyereketek is született. Ezzel önmagában nem is lenne baj, hiszen szerethet téged, gyereket vállalt veled, stb. stb..bár nem szép, hogy téged abban a hitben hagyott, hogy lesz esküvő.

Nekem az sokkal inkább fura, hogy 1-2 hónapja egyik napról a másikra nem hordja a gyűrűt. És még csak nem is arról van szó, hogy elhagyta és mivel ő eddig sem rajongott érte, ezért nem ölne bele újra pénzt.. Hanem egyszerűen egyik napról a másikra levette.

Oké, hogy vannak férfiak akik nem szeretik a gyűrűt, de azok nem hordják 4 éven keresztül.

Én is úgy gondolom, hogy történt valami, ráadásul még mellé közli is ilyen tapló módon, hogy nem akar elvenni..

Leülnék vele beszélgetni és kideríteném, hogy mi van a háttérben.. Valami van, ez egészen biztos!

2017. jan. 30. 14:03
 10/13 anonim ***** válasza:
Ilyenkor addig nem szokták elmondani amíg nincs más fix pont az életében, addig jó ott ahol van épp, aztán ha úgy van akkor elmondja és lelép.
2017. jan. 30. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!