Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szerethet még?
Figyelt kérdés
A volt barátommal majdnem egy évig voltunk együtt.én voltam az első szerelme,előttem soha nem tetszett neki senki.én voltam az élete.de sokat veszekedtünk és én hirtelen felindulásból szakitottam vele.azt hittem,őt ez az egész nem érdekli de mint utólag megtudtam eléggé megviselte a szakitás.ez már 5 hónapja volt és én még mindig szeretem.ő tagadja,azt mondja túl van rajtam és nem akar semmit.de minden apró dolgot elmesél a barátainak,hogy előtte mentem haza suliból,ilyeneket.egy barátnőmmel sokat szokott beszélni,és bármi a téma én mindig bekerülök,mindig szóba hoz és rólam beszél.amikor megkérdezte a barátnőm hogy ha túl van rajtam akkor miért beszél ennyit rólam,olyankor nem mond semmit csak terel.suliba is folyosón annyira szokott nézni hogy nem is pislog.de azt állítja ő túl van rajtam.lehet még esély hogy szeret,vagy adjam fel?2017. jan. 14. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!