Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene reagalnom egy ilyen bunkó lánykérésre?
Hé, emberek! Szó se volt lánykérésről.
Egy kérdés hangzott el, hogy tetszik-e neki egy olyan gyűrű. Erre a kérdező könnyek közt rácsapott, hogy "miért szeretnél gyűrűt venni nekem". Mit lehet erre mondani mínusz 5 fokban januárban az utcán?
Kérdező, ha nálad ennyi elég, hogy egy (feltételezem) sok éves jó kapcsolatban lejárassa magát az ember, akkor esélyes, hogy egyedül fogsz meghalni.
Szerencsétlen poén volt, az tény. De te meg egy igazi hisztérika vagy.
"Olyan férfit keress, aki szeret (nem elvisel)!"
A leírt történet alapján az is csoda, ha elviselik.
"csak egy igazi nonek legyenek tartasa elvarasai, mert a humorral onmagaban nem fog menni semmire!"
Hahahaha. :D Azt nem lánykérésnek szánta te nagyon okos, csak érdekelte, hogy tetszik e a gyűrű.. Amúgy meg mégis mennyire sarokba szorítós az a kérdés, hogy "miért szeretnél gyűrűt venni?". Hát szerintem miért?! Hogy a farkára a húzza? Most erre mit kellett volna válaszolnia? Vagy azt, hogy el akarlak venni, ami totál illúzióromboló, vagy elvicceli a dolgot.
Itt egyedül neki volt normális a viselkedés, reakciója.. A gyűrűt meg azért mutatta meg, mert bizonytalan volt és nem akart szart venni neked.
Ellenben te erőszakos és minden humortól mentes vagy.
Sok boldogságot..bár ha ezen nem tudsz nevetni, akkor nem tudom, hogy lehet neked olyan.
A hosszú házasság titka az, hogy nevetünk egy rakás olyan dolgon, amin akár balhézni is lehetne. Az értelmesebbek inkább nevetnek rajta.
Te meg inkább a másik tábort erősíted.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!