Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene reagalnom egy ilyen bunkó lánykérésre?
Nem tudom, de kihalnék melletted, az tuti... :D
Az én pasimnak is vannak idióta poénjai, akár ő is elsüthette volna ezt. Csak tudom, hogy ez poén szinten megmarad, és a tettei komolyak, így nem vergődöm, hanem visszavágok vagy röhögök egy jót.
az értékes ékszer az tetszik, de a humort ami mögött őszinteség lapult és az hogy szeret nem értékeled mi ? :)
Nem fog sokáig tudni elviselni ha magyarázkodnia kell azért mert szeret.
mert leesett nekik hogy poén.. 1 másodperc alatt.
De nincs gond, te pl illenél a lányhoz :D
Akinek kertek mar meg a kezet tudjak hogy nem pont ugy megy mint a filmekben. A pasik altalaban be vannak ...va.
Az en ferjem szex utan kb tenykent kozolte hogy akkor osszehazasodunk.
Az egyik baratnomnek a parja kozolte hogy elvenne de nincs penze gyurure. Azota mar 4 eve hazasok.
Masik baratnom elvben romai alom lanykerese meg ugy zajlott hogy sajat bevallasa szerint fogalma nem volt mit szerencsetlenkedik a parja es fel is kapta a vizet aztan rajott 😊
Szoval taplo, nem taplo, altalaban ez nem megy nyalasan.
Az en ferjem annyit szepitett utolag hogy egy barati osszejovetelen leterdelt egy gyuruvel mondvan a rendes lanykeres elmaradt de remeli igy is jo.
Viccelt. Valaki szerint ez kifejezetten ratyi humor, de attól még az. Nem kell komolyan venni.
Én speciel megmosolyogtam és a helyedbe jól oldalba böktem volna, hogy tőlem akkor sose szabadul. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!