Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért a karácsonyt találják a legjobbnak eljegyzésre?
Figyelt kérdés
én valahogy nehezen tudom elképzelni 2 mákosbejgli meg egy tányér töltöttkáposzta között, inkább nyáron2016. dec. 23. 11:11
21/24 anonim válasza:
Nem értem a kérdést sem. Mivel a férfi jegyzi el a nőt,ezért ő is választja a dátumot, nem a nő dönti el,hogy karácsonykor legyen,hanem a pasi..
Egyébként szerintem is közhelyes,fantáziátlan a fa alatt megkérni a nőt.
Én pl imádom a karácsony hangulatát,de akkor már inkább a kivilágított városi fények alatt,forralt borozás közben kérjen meg.
De nekem pl egy évforduló napján történő lánykérés sokkal szimpatikusabb, több köze van a kapcsolatunkoz,mint a karácsonynak.
Szóval nem minden nő örül a karácsonyi eljegyzésnek,de most mit tud tenni, a férfi kérte meg akkor..
22/24 anonim válasza:
Èn nem talàlom annak. Irtó közhelyes, fantàziàtlan dolognak tartom. Kb mintha a pasi le akarnà tudni valamivel az ajàndékozàst. Nem mintha ez amúgy kötelező jellegű lenne. Mikor a férjemmel összejöttünk, az első dolgok közt volt amit mondtam neki, hogy nem szeretem az ajàndékozàst. Főleg a karàcsonyit. De szülinapra is csak torta+ kaja van. Ami kell úgyis megvesszük magunknak év közben. Illetve az örök kérdés: kinek mit kéne venni hogy ne a kukàban kössön ki? Kell ez a fenének. De benne azért legalàbb volt annyi ész hogy eszébe sem jutott volna ünnepnapot lànykérésre hasznàlni. A karàcsonyt amúgy is szeretem, de pl nekünk az esküvőnk telt ilyen hangulatban, mivel decemberben volt, picivel az ünnep előtt.
23/24 A kérdező kommentje:
jelentem az fb-t elárasztották az eljegyzési posztok
2016. dec. 25. 11:22
24/24 anonim válasza:
23. Nàlam is volt vagy 6. A vicc az, hogy egy olyan pàr is kitette akik elvileg màr több éve jegyesek. Ugyanis az előző eljegyzés az utàn történt miutàn a csaj megtudta, hogy mi összehàzasodtunk. :) Az egyik haverjuk akkor azt mondta, hogy az akkori előtt is kitették màr egyszer. Szóval ez màr elvileg a 3. eljegyzésük. Röhejes az egèsz. Igaz, az ő dolguk, hogy teszik magukat nevetségessé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!