Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A nők miért a karácsonyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért a karácsonyt találják a legjobbnak eljegyzésre?

Figyelt kérdés
én valahogy nehezen tudom elképzelni 2 mákosbejgli meg egy tányér töltöttkáposzta között, inkább nyáron
2016. dec. 23. 11:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja, én meg a strandon két sör között vagy a légkondi alatt nem tudom elképzelni :)
2016. dec. 23. 13:09
 12/24 anonim ***** válasza:

"hogy mit vegyek neked ajándékba inkább eljegyezlek, akkor az se tűnik fel, ha nem kaptál ajándékot" utóérzése van. "

Ez hülyeség. Normális esetben mindkét fél egyformán örül. Ha nem, akkor már baj van és felesleges az eljegyzés.

Ezt most nem a karácsonyra, úgy általában is értem.

A karácsonyi eljegyzés pedig lehet praktikus, hiszen akkor van együtt sok esetben a család, míg év közben esetleg nem.

Amúgy meg tök mindegy a dátum.

2016. dec. 23. 13:13
 13/24 anonim ***** válasza:
67%

Számomra a karácsony sokkal többet jelent, mint az emberek 80%-nak.

Tehát, ha minden jól alakul majd, én karácsonykor szeretném majd az esküvőmet is megtartani. :)

(Nem gondolod kicsit b..nkónak a leírásodat, hogy két falás között kérné meg más a kezét a csajnak? Mivel mindenki magából indul ki, akkor ezek szerint te így csinálnád, mert különben honnan jutott volna eszedbe ekkora b..romság?)

2016. dec. 23. 13:52
 14/24 anonim ***** válasza:

Nem a nő válasz időpontot...

Szerintem nem jók a karácsonyi eljegyzések, túl klisés, ráadásul ennek a pár napnak nem erről kéne szólnia.

2016. dec. 23. 14:20
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Már alig várom, hogy teleszarják az üzenőfalat eljegyzési képekkel...:D
2016. dec. 23. 17:31
 16/24 anonim ***** válasza:
Olyan jó, hogy nekünk nem karácsonykor volt! Nehogy már ajándék gyanánt kapjam a gyűrűt. Nem ajándék. A gyűrűvel azt hozza a tudomásomra a másik fél, hogy velem akarja összekötni az életét. Ha karácsonykor teszi, az olyan lenne, mintha nem tudott volna mit kitalálni ajándékba, és akkor nesze neked gyűrű, örüljél. Kaja úgyis van, akkor le van a vacsora is tudva, nem kell étteremre, külön programra költeni, gondolkodni a hogyanon, hiszen csak bebaxom a fa alá/ fára a gyűrűt és kész.
2016. dec. 23. 18:18
 17/24 anonim ***** válasza:

6-os nagyon jó vagy! :D

Amúgy ezt én sem értettem, sőt nem is tudtam róla még pár éve, hogy a karácsony meg az eljegyzések ennyire együtt járnak...

Szerintem is úgy kellene, hogy akkor, amikor a pár úgy érzi, hogy eljött az idő, nem pedig ünnephez kötni. Az szerintem meg fölösleges, hogy ottlegyen az egész család, a pár két tagja épp elég hozzá.

2016. dec. 23. 18:30
 18/24 anonim ***** válasza:
Se karácsony, se szülinap, se évforduló. Se éttermes sütiberejtős pezsgőberejtős. Se rózsaszirmokkalszobátbeszórós. Semmi klisé!
2016. dec. 24. 00:49
 19/24 A kérdező kommentje:
akkor?
2016. dec. 24. 04:43
 20/24 anonim ***** válasza:
Szerintem az eljegyzés a pár közös döntése (kéne hogy legyen). Ezért nem a legjobb karácsonykor, meg szülenapon se, mert kb. azt sugallja, hogy az eljegyzés egy ajándék, mint egy jutalomfalat.
2016. dec. 24. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!