Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért a karácsonyt találják a legjobbnak eljegyzésre?
"hogy mit vegyek neked ajándékba inkább eljegyezlek, akkor az se tűnik fel, ha nem kaptál ajándékot" utóérzése van. "
Ez hülyeség. Normális esetben mindkét fél egyformán örül. Ha nem, akkor már baj van és felesleges az eljegyzés.
Ezt most nem a karácsonyra, úgy általában is értem.
A karácsonyi eljegyzés pedig lehet praktikus, hiszen akkor van együtt sok esetben a család, míg év közben esetleg nem.
Amúgy meg tök mindegy a dátum.
Számomra a karácsony sokkal többet jelent, mint az emberek 80%-nak.
Tehát, ha minden jól alakul majd, én karácsonykor szeretném majd az esküvőmet is megtartani. :)
(Nem gondolod kicsit b..nkónak a leírásodat, hogy két falás között kérné meg más a kezét a csajnak? Mivel mindenki magából indul ki, akkor ezek szerint te így csinálnád, mert különben honnan jutott volna eszedbe ekkora b..romság?)
Nem a nő válasz időpontot...
Szerintem nem jók a karácsonyi eljegyzések, túl klisés, ráadásul ennek a pár napnak nem erről kéne szólnia.
6-os nagyon jó vagy! :D
Amúgy ezt én sem értettem, sőt nem is tudtam róla még pár éve, hogy a karácsony meg az eljegyzések ennyire együtt járnak...
Szerintem is úgy kellene, hogy akkor, amikor a pár úgy érzi, hogy eljött az idő, nem pedig ünnephez kötni. Az szerintem meg fölösleges, hogy ottlegyen az egész család, a pár két tagja épp elég hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!