Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan van ha valakit eljegyeznek de nemkapott gyűrűt az ujjára?
Figyelt kérdés
2016. dec. 11. 18:10
11/19 anonim válasza:
Az is elképzelhető,hogy együtt akarja kiválasztani veled a gyűrűt.Nem mindenkinél szokás a kísérő gyűrű
12/19 anonim válasza:
Ez mióta lánykérés. Majd csak akkor kérné meg a kezed, ha úgy adódik! :D
13/19 anonim válasza:
persze, de akkor is volt gyűrűzés...
14/19 anonim válasza:
Na, neee! Még Mrs. Lipton is kapott jeggyűrűt Mr. Stokes-tól. Mégha csak egy réz függönykarika volt is az.
15/19 L1lla válasza:
A gyűrű formalitás. A lényeg az érzelem és a bizalom. És hogy mennyire komolyan gondolja, hogy lehorgonyzott melletted, és veled képzeli el az életét. És nem lép le az első nehézségre vagy külső csábításra. Te látod, milyen jellem.
16/19 anonim válasza:
Hát, van ilyen, de...
Ha én halálosan szerelmes lennék egy lányba, biztosan vennék neki gyűrűt is...
Persze ez csak tradíció, meg talán romantika is.
De hát...néha ezektől a kis dolgoktól szép az élet.
17/19 jos80 válasza:
" ize," " ha úgy adódik..." Szerintem sem nem romantikus ,sem nem szerelmes, szerintem ha nosulni akar és családfő lessz ,kapja össze magát és vegyen min eggy gyűrűt és kérje meg a barátnője kezét ahogy illik . Szerintem nincs felnőve a szerephez...
19/19 anonim válasza:
Legalább facebookon kérdezte meg? :D
Ez nem lánykérés.
Ennyi erővel óvodában volt egy csomó vőlegénye mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!