Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan lehet venni egy pár hónap után történő lánykérést?
igaza van az utolsónak.. biztos van akinél jól sült el a házasság rövid kapcsolat után is. de nem ez az általános.
nekem pl nagyon sok ismerősöm van,akik rövid kapcsolat után házasodtak. a legtöbbjük már az első házassági évfordulót is külön töltötte a válási papírok fölött
alapjában logikus is,hogy minél jobban ismersz valakit,minél több helyzetet éltetek át együtt,annál kisebb lesz a meglepi házasság után.
de akivel egy percet nem éltél együtt,csak pár hónapot járogattal,annak még nem igazán ismered a negatív tulajdonságait.az ilyenből inkább lesz válás szerintem.
de persze mindenki maga tudja,csak nem hiszem,hogy pont azokat kéne lehülyézni akik racionálisak és nem ugranak bele a házasságba pár hónap után.
Oke utolso ketto de mennyi a keves? Mint irtam mi ket ev utan hazasodtunk. Azert ez felnott embereknel nem.keves... es mi egyutt eltunk kozos kasszan mar...stb.
A lanykeres csak egy dolog. Nem hajt a tatar hogy azonnal hazasodni kelljen
Nekunk is tobb mint egy ev eltelt...
Azt sem mondta senki, hogy rögtön lànykérés utàn szalad mindenki hàzasodni akit hónap(ok) utàn kértek meg.
Nálunk igaz hogy csak 1 hónap utàn volt lànykérés viszont 1,5 év kapcsolat utàn hàzasodtunk 25-22 évesen. Az utolsó fél évben együtt is éltünk. Dolgoztunk, magunk fizettük ki az esküvőnket. Èn ebben semmi rosszat nem làtok. Az emberek különbözőek. Nem kell mindenkinek 3-5-8-10 év, hogy eldöntse kell- e neki a párja vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!