Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha valaki házasságra készül, szereti a menyasszonyát, de már nem szerelmes?

Figyelt kérdés

2016. okt. 29. 17:51
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
46%
#10 nem tudom voltál e már igazán szerelmes...
2016. okt. 30. 13:04
 12/30 A kérdező kommentje:

Nagyon érdekes ez a tudatos szerelem, jól hangzik, de nem tudom, nem-e egy ilyen idilli dolog, amit odaálmodunk, majd hiszünk benne, mert akarunk hinni benne, míg pofára nem esünk.

Félreértés ne essék, nem arra gondolok, hogy hülyeség, vagy hogy nem sikerülhet, vagy nem sikerült önnek, hanem arra, hogy vannak dolgok, amik annyira képesek, amennyi potenciál van az emberekben. De általában minden pszichológiai problémából annyira van kiút, amennyire nyitott rá az alany.

2016. okt. 30. 15:15
 13/30 kriszpo ***** válasza:
100%
#10-es: Érdekes dolgokat állít. Azt hiszem nem sokan vannak, akik úgy gondolnak a szerelemre, mint Ön. Látszik,hogy filozófikus alkat.
2016. okt. 30. 16:20
 14/30 kriszpo ***** válasza:
100%
A szerelem egy kis kémia és egy kis "lelki vidámság". Ami ugyan múlandó, de nem baj, mert ha ez átváltozik szeretetté akkor az ember boldog lehet akár egy életen át. Nem vagyunk egyformák, nem érzünk egyformán se jót, se rosszat.
2016. okt. 30. 19:11
 15/30 anonim ***** válasza:

Az, — a saját érdekedben — hogy AZONNAL RÚGD KI!

Hozzá ne menj! Ez nem vicc!!! Kérd ki szüleid véleményét.

2016. okt. 31. 00:18
 16/30 A kérdező kommentje:
#15 Szüleim sajnos nem tudom, mennyire releváns véleményalkotók ebben... arra értem, hogy nálunk nem igazán vált be, bármit is gondoltak annak idején. Persze biztos sok dologról megváltozott a véleményük azóta.
2016. okt. 31. 07:55
 17/30 kriszpo ***** válasza:
100%
Én nem vagyok a szüleid ellen, félre ne értsd. De! Ki fog együtt élni a pároddal? Te vagy a szüleid? Én mindig azon a véleményen voltam, hogy egy párkapcsolat, házasság (hívjuk bárhogy) csak arra két emberre tartozik.
2016. okt. 31. 09:14
 18/30 anonim ***** válasza:
88%
szerintem a kérdés hiányérzetből született, ami megadja a választ is.
2016. okt. 31. 09:19
 19/30 anonim ***** válasza:
Egymás között beszéltek erről amúgy? Ki lehet ezt mondani otthon? Nem csak a kérdezőé kérdezem.
2016. okt. 31. 09:23
 20/30 A kérdező kommentje:

#17 Egyetértek, de egy tapasztaltabb, idősebb ember véleményét szerintem érdemes meghallgatni, aztán úgy csinálod, ahogy jónak látod.

#18 Ez egy fontos felismerésnek tűnik. Bölcs embernek érezlek. Hogy jöhetnék rá a válaszra, végkövetkeztetésre, amire te már úgy látom, ráéreztél?

#19 Beszéltünk dolgokról, hogy zavar engem "valami", (elég bonyolult lenne most itt részletezni, sok dologról beszéltünk ennek kapcsán) de ezt így nem mertem még kimondani neki, (noha utalt már ő arra, hogy néha ezt látja bennem). Félek, hogy nagyon megbántanám vele, inkább igyekszek valami használható válaszokat és megoldásokat találni, mondván, hogy amolyan hozzáállásbeli probléma, amit magamban megoldok, és oké lesz. Mert abban a helyzetben vagyok, hogy úgymond szeretném szeretni őt, de mivel jelenleg nem tudom "úgy" szeretni, és ezért úgy cselekedni sem, ahogy egy szerelmes férfitól "elvárható", lelkiismeret furdalásom van, és rosszul érzem magam emiatt mellette is, úgy érzem, hogy tartozok neki ezzel, de képtelen vagyok megadni ezt.

2016. okt. 31. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!