Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti megkérnétek egy olyan nő kezét aki nem bízik bennetek a múltja miatt? Többször átverték stb
Túl kicsi a világ,sok egyforma ember van :D (#8)
mióta vagytok együtt?
én is nő vagyok és nagyon csúnyán átvertek az előző kapcsolatban. amikor összejöttem a mostani párommal akkor sokáig bizalmatlan voltam, védtem magam,féltem hogy ugyanolyan lesz mint az ex.
de telt az idő és rájöttem,hogy nem kell félnem. már nincsenek ilyen bizalmi gondjaim.
szóval lehet idő kell még a lánynak
Ha ennyire aggódsz két ember segíthet igazán. A jelenlegi párod, ha teljesen melléd áll és bátorít. És bizony egy jó pszichológus. A barátodnak igaza van nincs értelme eljegyeznie, amíg nem bízol benne. De, gondold át, szeret, vár rád és bízik abban, hogy rendbe jössz. Ne hagyd ki a lehetőséget.
A sráctól függetlenül is elmennék egy szakemberhez. Nincs veszteni valód. Csak nyerhetsz.
Ezt neked kell tudnod! Ha megismertem őt és a múltját kellően alaposan és úgy érezném, hogy tudnék benne bízni, tudnám őt szeretni, akkor persze, miért is ne kérném meg a kezét!? Ha én bízok benne és ezt éreztetem is vele, no meg azt is hogy szeretem, akkor úgy hiszem ezáltal ő is belém tudja vetni a bizalmát. A dolog csak így működik véleményem szerint. Igazából minden más esetben is ez a "normális" hozzáállás.
Nyilván nem mondtam ezzel újat, de nem is az észosztás volt a célom. :)
Hülyeség az összes kommentár amit a pasik írtak...
a Válasz;
Adj a lánynak időt és bizonyíts neki.
Így lehetsz számára az igazi az életében és örülj hogy boldoggá teheted...
Neked is jobb lesz miután meg fog benned bízni és valószínűleg nem fogod megbánni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!