Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim! Bennetek felmerülnek ilyen gondolatok?
Ha párkapcsolatban éltek, gondolkoztok olyasmin, hogy vajon a barátotok szebbnek tart-e, mint az exét/lányismerőseit? Esetleg meg is kérdeztek ilyet tőle, vagy szokott ilyet magától mondani?
Ha pedig nem kérdezitek, pedig bennetek van ilyen gondolat, akkor hogy nyugtatjátok meg magatokat, hogy intézitek el magatokban, hogy br ezen agyaljatok?
Köszi a válaszokat :)
Talán egyszer kérdeztem tőle egy hasonlót, de tudtam, hogy úgy is azt válaszolja amit hallani akarok.
Szóval fölösleges körök ezek.
Persze, biztosan tetszem neki, ha szerelmes volt belém és mindenáron én kellettem, de mint tudjuk ez idővel változhat.
Ha már nem én leszek neki a legszebb meg a legjobb, akkor úgy is tovább áll, majd túlteszem magam rajta.
Ilyen módon sosem hasonlítom össze az exeimet a jelenlegivel, ezért alapból azt feltételezem, hogy a jelenlegi sem teszi ezt. Így nincs min agyalni.
Egyébként meg kit érdekel a szépség, sok egyéb fontosabb tulajdonság van. Nekem sokszor egyáltalán nem azok a pasik tetszenek, akikről a férfiak azt hiszik, hogy tetszenek a nőknek.
Az már megint más kérdés, hogy magamat olykor összehasonlítgatom más nőkkel. De ezzel mind így vagyunk.
Nem, szerencsére egyik sincs a képben, ritkán gondolok rá, hogy a páromnak voltak exei is :D
Miért gondolkozol ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!