Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiszta depressziós vagyok! Ráadásul hülye gondolatok járnak a fejembe. Mit tegyek?
Például,hogy már nem szeretem a vőlegényem és otthagynám(ez a legrosszabb)ráadásul kényszeresség is van bennem(tisztogatás).A barátomat szeretem most voltunk 2 éve együtt,fél éve együtt is lakunk.
Az első másfél évben nagy intenzitással éltem meg a kapcsolatot:féltékenység stb.Mostanában lett olyan hogy semmilyen.
Nem esek könnyen szerelembe 2 nagy csalódásom volt.Vele szeretek lenni,kijövünk egymással,néha veszekszünk de kibékülünk.Csak tudnám,miért férkőzik be a fejembe ez a gondolat,hogy hagyjam ott!
Hogyha nem éreznék semmit iránta,nem félteném,hogy nem esik-e baja stb.
Olyan rossz,hogy ezek a gondolatok a fejembe férkőznek.Néha néha előjön pár hétig semmi ilyenem nem volt.De vajon szerelmet vagy szeretet érzek iránta?
Attól félek,hogy rossz dolog csúszik ki a számon,és itthagy.
Nem akarom megbántani,de ha nincs itthon,akkor várom mikor jön haza.
Ráadásul nem ez miatt depressziós vagyok,lehet ez miatt van ilyes fajta gondolatom
Mit tegyek a gondolataim ellen,hogy ne csináljak hülyeséget???
Értelmes válaszokat kérek!
Jajj de jó!Szivesen beszélgetek Veled:)
Igen,itthon tudnék sportolni néha szoktam is tornázni,fel szaladt pár kiló!
Olyan rossz igy élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!