Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tiszta depressziós vagyok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tiszta depressziós vagyok! Ráadásul hülye gondolatok járnak a fejembe. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Például,hogy már nem szeretem a vőlegényem és otthagynám(ez a legrosszabb)ráadásul kényszeresség is van bennem(tisztogatás).A barátomat szeretem most voltunk 2 éve együtt,fél éve együtt is lakunk.

Az első másfél évben nagy intenzitással éltem meg a kapcsolatot:féltékenység stb.Mostanában lett olyan hogy semmilyen.

Nem esek könnyen szerelembe 2 nagy csalódásom volt.Vele szeretek lenni,kijövünk egymással,néha veszekszünk de kibékülünk.Csak tudnám,miért férkőzik be a fejembe ez a gondolat,hogy hagyjam ott!

Hogyha nem éreznék semmit iránta,nem félteném,hogy nem esik-e baja stb.

Olyan rossz,hogy ezek a gondolatok a fejembe férkőznek.Néha néha előjön pár hétig semmi ilyenem nem volt.De vajon szerelmet vagy szeretet érzek iránta?

Attól félek,hogy rossz dolog csúszik ki a számon,és itthagy.

Nem akarom megbántani,de ha nincs itthon,akkor várom mikor jön haza.

Ráadásul nem ez miatt depressziós vagyok,lehet ez miatt van ilyes fajta gondolatom

Mit tegyek a gondolataim ellen,hogy ne csináljak hülyeséget???

Értelmes válaszokat kérek!

2016. febr. 22. 16:26
 1/3 A kérdező kommentje:
Az is baj,hogy túl sokat vagyok egyedül,és folyton agyalok ilyeneken.Jelenleg munkát keresek,barátaim nincsenek.
2016. febr. 22. 16:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Magamra ismertem... Mintha csak én írtam volna ki a kérdést. A legjobb talán az lenne, ha sportolnál valamit, ott új embereket ismerhetsz meg. De pénz nélkül elég nehéz sajnos. Ha van kedved beszélgethetünk. :)
2016. febr. 22. 17:01
 3/3 A kérdező kommentje:

Jajj de jó!Szivesen beszélgetek Veled:)

Igen,itthon tudnék sportolni néha szoktam is tornázni,fel szaladt pár kiló!

Olyan rossz igy élni!

2016. febr. 22. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!