Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőtársaim! Bennetek felmerülne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtársaim! Bennetek felmerülnek ilyen gondolatok?

Figyelt kérdés

Ha párkapcsolatban éltek, gondolkoztok olyasmin, hogy vajon a barátotok szebbnek tart-e, mint az exét/lányismerőseit? Esetleg meg is kérdeztek ilyet tőle, vagy szokott ilyet magától mondani?

Ha pedig nem kérdezitek, pedig bennetek van ilyen gondolat, akkor hogy nyugtatjátok meg magatokat, hogy intézitek el magatokban, hogy br ezen agyaljatok?

Köszi a válaszokat :)

2016. szept. 28. 19:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Látom, érzem, hogy ő nem hasonlít másokhoz, így én sem teszem.
2016. szept. 29. 01:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Tényleg felesleges ilyeneket megkérdezni, úgyis azt fogják mondani amit hallani akarunk, közben mi meg persze tudjuk, hogy hazudnak. :)

Egyébként nem érek rá ilyenekkel foglalkozni, leköti a figyelmem a helyes pasik sokasága és a róluk való fantáziálás.

2016. szept. 29. 08:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Szoktam ilyeneken agyalni sajnos, rosszabb napjaimon.

Megkérdeznem nem kell, mindig megelőz, és azt mondja, én vagyok a legszebb a világon.

Igyekszem építgetni az önbizalmam, és bízni benne, és akkor nem fogok ilyesmiken kattogni. :)

2016. szept. 29. 09:00
 14/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :)
2016. szept. 29. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!