Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ez jó lánykérésnek számítana?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó lánykérésnek számítana?

Figyelt kérdés
Arra az elhatározásra jutottam, hogy megkérem a barátnőm kezét (remélem igent mond majd) Az az ötletem támadt hogy: úgy is elutazott a tanulmányai miatt az ország másik részébe. Éppen pénteken fog haza érkezni vonattal és amikor leszáll a vonatról én ott várnám egy csokor virággal. A mikor meglátom oda lépek hozzá és átadom a virágot, megölelem. Ő ezen meg fog lepődni. Elmondok egy kis bevezetéses rész, letérgyeplek és megkérdezem, hogy hozzám jönne-e feleségül? Ez így nagyon gáz lenne?
2016. okt. 13. 20:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Az ország másik részébe utazott, nem másik kontinensre :D Valószínűleg MAX 3-4 óra vonatozáson lesz túl, azért az nem olyan durva, én pl meg se érzek annyit, egy jó könyv kell, és fel se tűnik az az idő, sőt, inkább maradnék még 1-2 megállót, hogy folytathassam.

Viszont én is a kettesben történő lánykérésre voksolnék, szóval inkább otthon. Picit hangulatossá varázsolhatod a lakást, mire hazaértek, úgy szerintem elég romantikusra meg lehet csinálni.

Nekem mondjuk a túl giccses dolgok nem jönnek be, de pár szál rózsának, 2-3 gyertyának, ilyesmi apróságoknak tudnék örülni.

DEEEE a legfontosabb a barátnőd ízlése, neked kell ismerned őt, hogy mennyire szereti az ilyen dolgokat.

Majd írd meg, hogy sikerült, kíváncsi vagyok :)

2016. okt. 13. 23:54
 12/24 anonim ***** válasza:
Majd meséld el hogy döntöttél :) (és aztán, hogy ő hogy döntött :)))
2016. okt. 14. 11:36
 13/24 anonim ***** válasza:
En abszolut nem vagyok romantikus alkat, de ha a baratnod az, akkor tuti nagyon tetszene neki. Irasodbol az derul ki, h. Ha otthon kerned meg, tuti levagna az odauton hogy van valami, mert szetizgulnad magad. Szerintem ez igy tok jo otlet. (ha romantikus alkat a parod, mert ha ez nalunk tortent volna igy, kajak kirohogom a ferjem, de mi bunkok vagyunk)
2016. okt. 14. 12:04
 14/24 anonim ***** válasza:

Jajj ne... Nekem a hideg futkos a hátamon ezektől a nyilvános lánykérésektől. Magánügy, minek kivinni?

De a barátnődnek kell, hogy tetsszen.

Amúgy szerintem a jó lánykérés az, hogy a párok megbeszélik, hogy össze szeretnének házasodni. Ez lehet meghitt környezetben, de ez a meglepetés dolog szerintem annyira bazárivá teszi ezt az egyébként életre szóló döntést.

2016. okt. 14. 15:48
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom én jobban értékelném a pályaudvaros megoldást. Szeretem ha valami nem túl csicsázott meg túl szervezett hanem "spontán". Persze egy lánykérés sose spontán de gondolom világos mire gondolok :)
2016. okt. 14. 15:53
 16/24 anonim válasza:
Ez a te ötleted,szívből jön - ez te magad vagy. Ha így szeretnéd, így képzelted el akkor a pályaudvaron kérd meg a kezét, ellenben nem te lennél ha másként cselekszel, hanem xy véleményét hajtod végre. Ha szeret bárhol kéred meg rendben lesz a dolog. Én elb*sztam, megvettük a gyűrűt, de az anyja előtt kellett - tőle megkérni, mert nem lehetett kihagyni. Akkor kellett volna felhúznom az újjára amikor megvettük együtt, tehát tanulj belőle - csináld úgy ahogy szerinted jó.
2016. okt. 15. 22:28
 17/24 anonim ***** válasza:

ne..

tényleg menjetek el valahova a hétvégén, ahol csak ketten vagytok ott kérd meg.

nekem nem tűnik túl ideálisnak a pályaudvar.

de nekem speciel az sem tetszik,amit a többiek írtak,hogy otthon négy fal között.

mint írtam nekem egy kiránduláson,nyaraláson jobbnak tűnik. ha nincs közönség.

2016. okt. 18. 13:15
 18/24 anonim ***** válasza:

# 14

Nálunk megbeszéltük, hogy majd szeretnénk összeházasodni mindenképp. A lánykérés meg legyen meglepi, hogy hol/mikor :)

Kérdező, mi lett?

2016. okt. 18. 13:23
 19/24 anonim ***** válasza:
Mi lett?
2016. okt. 30. 22:58
 20/24 anonim ***** válasza:
47%

Leszáll a vonatról tök fáradtan 1000 csomaggal. Te nem tudsz segíteni mert egy csokor virágot fogsz. A nagy bőrönddel leesik a lépcsőn, te ledobod a csokrot felsegíted. Ő mérges lesz, a virágot veled viteti... addigra a többi utas már megtaposta. Otthon kidobod a kukába. A csajod még mindig dühöng mert eltört az orra ahogy leesett a lépcsőn, másnap a kórházban ültök majd. Neked bűntudatod lesz de mérges is leszel a sok hiszti miatt. A kórházból hazaviszed, közben végig azt magyarázza ,hogy milyen szerencsétlen vagy, és udvariatlan ,hogy nem segítettél neki, az egész a te hibád. Depressziós leszel, elkezdesz inni. Ő ezután alkoholistának hív. Külön költöztök. Te lesüllyedsz, alkoholba fojtod a bánatod, néha zaklatod mert szeretnéd ,hogy megbocsásson neked de nem fog. Rendőrt hív a sorozatos zaklatások miatt. Priuszod lesz, alkoholista vagy, barátnőd nincs, a családod kitagad a munkahelyedről kitesznek.. a híd alatti részek már foglaltak, a hajléktalanszállók beteltek. Egy park egyik eldugottabb részén fagysz majd halálra egy téli estén.

Azt javaslom ne ott kérd meg...

2016. nov. 6. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!