Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó lánykérésnek számítana?
Az ország másik részébe utazott, nem másik kontinensre :D Valószínűleg MAX 3-4 óra vonatozáson lesz túl, azért az nem olyan durva, én pl meg se érzek annyit, egy jó könyv kell, és fel se tűnik az az idő, sőt, inkább maradnék még 1-2 megállót, hogy folytathassam.
Viszont én is a kettesben történő lánykérésre voksolnék, szóval inkább otthon. Picit hangulatossá varázsolhatod a lakást, mire hazaértek, úgy szerintem elég romantikusra meg lehet csinálni.
Nekem mondjuk a túl giccses dolgok nem jönnek be, de pár szál rózsának, 2-3 gyertyának, ilyesmi apróságoknak tudnék örülni.
DEEEE a legfontosabb a barátnőd ízlése, neked kell ismerned őt, hogy mennyire szereti az ilyen dolgokat.
Majd írd meg, hogy sikerült, kíváncsi vagyok :)
Jajj ne... Nekem a hideg futkos a hátamon ezektől a nyilvános lánykérésektől. Magánügy, minek kivinni?
De a barátnődnek kell, hogy tetsszen.
Amúgy szerintem a jó lánykérés az, hogy a párok megbeszélik, hogy össze szeretnének házasodni. Ez lehet meghitt környezetben, de ez a meglepetés dolog szerintem annyira bazárivá teszi ezt az egyébként életre szóló döntést.
ne..
tényleg menjetek el valahova a hétvégén, ahol csak ketten vagytok ott kérd meg.
nekem nem tűnik túl ideálisnak a pályaudvar.
de nekem speciel az sem tetszik,amit a többiek írtak,hogy otthon négy fal között.
mint írtam nekem egy kiránduláson,nyaraláson jobbnak tűnik. ha nincs közönség.
# 14
Nálunk megbeszéltük, hogy majd szeretnénk összeházasodni mindenképp. A lánykérés meg legyen meglepi, hogy hol/mikor :)
Kérdező, mi lett?
Leszáll a vonatról tök fáradtan 1000 csomaggal. Te nem tudsz segíteni mert egy csokor virágot fogsz. A nagy bőrönddel leesik a lépcsőn, te ledobod a csokrot felsegíted. Ő mérges lesz, a virágot veled viteti... addigra a többi utas már megtaposta. Otthon kidobod a kukába. A csajod még mindig dühöng mert eltört az orra ahogy leesett a lépcsőn, másnap a kórházban ültök majd. Neked bűntudatod lesz de mérges is leszel a sok hiszti miatt. A kórházból hazaviszed, közben végig azt magyarázza ,hogy milyen szerencsétlen vagy, és udvariatlan ,hogy nem segítettél neki, az egész a te hibád. Depressziós leszel, elkezdesz inni. Ő ezután alkoholistának hív. Külön költöztök. Te lesüllyedsz, alkoholba fojtod a bánatod, néha zaklatod mert szeretnéd ,hogy megbocsásson neked de nem fog. Rendőrt hív a sorozatos zaklatások miatt. Priuszod lesz, alkoholista vagy, barátnőd nincs, a családod kitagad a munkahelyedről kitesznek.. a híd alatti részek már foglaltak, a hajléktalanszállók beteltek. Egy park egyik eldugottabb részén fagysz majd halálra egy téli estén.
Azt javaslom ne ott kérd meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!