Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó lánykérésnek számítana?
1. miért lepődne meg azon, hogy átöleled őt? soha nem szoktad őt átölelni?
2. véleményem szerint, bocsi, de egy kicsit összecsapott lánykérésnek tűnik, semmi romantika nincs benne
3. célszerűbb lenne lehet, hogy otthon a négy fal között, de már a lakás legyen feldíszítve és mikor beléptek akkor jöjjön a bevezető és a kérdés feltevése
Szerintem nem lenne nagyon gáz, mondjuk én a helyedben inkább elvinném valami nyugodt helyre, és ott. Én inkább kettesben akarnám, hogy a párom megkérjen, nem egy forgalmas pályaudvaron.
Bár végül is nem számít, nyilván nem a helytől függ, mit mondok, meg hogy örülök-e neki, meg ez még mindig jobb, mint az a sztori amit nemrég írt ki valaki, hogy a párja úgy kérte meg a kezét, hogy az anyjáéknál bezavarta a szobába aztán a zsebéből előkapta a gyűrűt és ott gyorsan :D
Szerintem teljesen jó ott a síneken, ahova a sok húgy folyik a vonatból. Gratula!
Értem én hogy nincs lehetőség elmenni nyaralni egy ilyenhez, de legalább kiránduljatok már hozzá.
Az alapötlet aranyos, de mondjuk ha magamból indulok ki: hosszú vonatút után leszállva zsibbadt vagyok, csapongok, kapkodok. Még ha a párom vár is, ami jó érzés, bennem van az, hogy mennyünkmááár..
Ha hazaérkezés után akarod meglepni, akkor tényleg cukibb lehet az, hogy előtte előkészíted a lakást, és mikor hazaértek, akkor kéred meg. Még az se baj, ha sejthető a dolog.
Nemrég láttam fészen valami hasonlót:
Mondjuk a vége nekem már kicsit giccses, de a lépcsőház feldíszítés meg a szerelmes cetlik aranyosak. :) És ez is valami utazásból hazaérkezés lehetett.
Leszáll a vonatról, de átadod a virágot, majd megöleled.
A viszontlátás örömère elviszed vacsizni. Megkèred ott a kezèt, vagy hazafelè andalogván, esetleg otthon.
Ès ő ekkor lepődik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!