Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek meglepetés volt a lánykérés, vagy már előtte is beszéltetek róla sokat?
Mert ö azt mondja, h meg akarja kerni
Nekem eleg lenne anelkul, de neki nem. Ezert varok arra
Beszéltünk róla már az elején, ami jó volt, mert így legalább tudtam, hogy házasságpárti, és nem fogok éveket várni a semmire... Bár ezt egyébként sem tettem volna meg. Ő hozta szóba egyébként férfiként ami meg is lepett.
Így is eléggé meglepett a dolog, ugyanis nagyon hamar megkért, hisz csak 1 hónapja voltunk együtt akkor. És a jegyességünk volt hosszabb, mint az ilyenkor általában szokásos 1 év. Nekünk ez 17 hónap volt szám szerint. Így aztán összességében 1,5 év után házasodtunk.
Engem nem zavart, hogy már korábban beszéltünk róla, így is sikerült meglepnie rendesen:) Én megmondom őszintén, hogy az évfordulónkon számítottam volna rá inkább.
A lényeg szerintem az, hogy semmi problémánk nem volt ebből. Nem mindenkinek kellenek, évek arra, hogy azt érezze amit ilyenkor kell ahhoz, hogy feltegye a nagy kérést, illetve hogy erre igen legyen a határozott válasz.
Azt írod, tudod róla, hogy nehezen hoz egyedül döntéseket. Mint kiderült, a lánykérés is egy ilyen dolog nála. El kell döntened magadban, hogy te ezt tudod -e tolerálni vagy nem. Ha soha nem kér meg, akkor maradtok barát-barátnő?
Ha a szájába rágod, az egyrészt eléggé hangulatgyilkos, másrészt pedig akkor már nem csak a saját döntése játszott szerepet a dologban, hanem a nyomás hatása is ott van. Beszéljétek meg komolyabban ezt a dolgot.
Egy nőnek nem az a dolga kizárólag, hogy kivárja. Akkor 20 évig, 30 évig fogsz várni egy lánykérésre szó nélkül? Nyisd ki a szádat és beszéljétek meg. Nem arról van szó, hogy "jaj kérd már meg a kezem", hanem kommunikáljatok róla, beszéljétek meg, mi az ami visszatartja attól, hogy megkérjen. Ennek a hezitálásnak, szerintem oka van, és nem az, hogy döntésképtelen. Ha csak ez a baj, még akkor is para, tekintve, hogy 4 éve együtt vagytok. Ha ennyi idő alatt nem volt képes dönteni arról, hogy veled akarja leélni az életét, akkor esélyes, hogy nem is nagyon akarja. Ez így kényelmes neki. Elköteleződni nem kell, de élvezi a párkapcsolat minden előnyét.
Egészen biztos vagy benne, hogy nem házasságellenes? Ha annyira el akarna venni , akkor már megtehette volna, de legalább megkért volna. Ha veled akarná leélni az életét, akkor nem hezitálna, mert a vágyai erősebbek lennének annál a problémánál is, hogy nehezen hoz döntéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!