Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek meglepetés volt a lánykérés, vagy már
előtte is beszéltetek róla sokat?
Figyelt kérdés
Én nem értem azt a szemléletet, h ezt a férfi dönti el és a nőnek meg az a dolga, h kivárja. Amúgy romantikus, de nálunk pl a párom nem hoz meg könnyen döntéseket sajnos(semmilyet) és emiatt ha csak rá várnék, szerintem sosem kérne meg. Szoktunk róla beszélni, h szeretnénk jövőre összeházasdni, meg ilyenek de még mindig nem krét meg. Ha megkérne, az sem lenne már emiatt túl nagy meglepetés, hisz sokat beszéltünk róla, h jövőre összeházasodunk. Másnál is volt így, vagy mások ráhagyták teljesen a férfire? Nekem rosszul esik öszintén szólva, h még mindig nem kért meg. 4 éve vagyunk együtt, együtt is élünk, dolgozunk
Ne haragudj, én nem szeretnék senkit sem sértegetni, de a rosszindulatú hozzáállast nagyon nem kedvelem. Főleg ha semmi okot nem adtam rá. Segíteni próbáltam volna, eszem ágában nem lenne hátulról jövésre biztatni, nekem sem kenyerem ugyanis. Úgyhogy nagyon rosszul esik, amikor jön valaki, kiforgatja a szavaimat, hozzákölt valamit, ami az ő fejében van csak és ilyesmivel támad.
2016. okt. 9. 18:33
12/28 A kérdező kommentje:
tudom, és nekem segített a te tanácsod is :) Mindenki máshpgy látja, ahogy én és a barátom is. Ezért nem jutunk egyről a kettőre, és minél többet beszélünk róla, annál inkább kezd idegesíteni a téma. Az én fejemben tök egyszerű lenne, imán itthon megkérne és kész. Ő meg azt ismételgeti, h ne várjam el, és h a megfelelő pillanatra vár, de nem tetszik neki a nyomás.
2016. okt. 9. 18:36
13/28 anonim válasza:
Köszi, hogy megvédtél kérdező.:) Valójában nem bántásnak szántam amit írtam, csupán az őszinte véleményemet írtam le, de igazából tudhatnám már, hogy ilyet nem igazán szabad, mert akkor egyből jönnek a 81%-oshoz hasonló válaszolók a személyeskedő arrogáns sértegetéseikkel, amikkel csak magukat égetik be igazából. #7-es voltam.
2016. okt. 9. 18:48
14/28 A kérdező kommentje:
nem megvédtelek, csak megkértem, h ne az enymás sértegetésére használjuk az energiát, és erre újra meg szeretnélek kérni. Ne személyeskedjünk, hanem gondolkozzunk, mit tegyek :D
2016. okt. 9. 18:57
15/28 anonim válasza:
Szerintem több lehetőség is fenn all:
Megbeszéltétek h jöv esküvő, vettetek gyűrűt is, mostmár minek kérjen meg?
A pasik legtöbbször nem is gondolnak rá, mennyit kell szervezni egy rsküvőt, ezért nem sürgetik a szervezést. Szerintem nekik inkább nyűg hallgatni, milyen legyen a ruha torta stb. Ezért nem hozzák fel a témát.
Itt az ősz, jönnek az ünnepek. Lehet h azt tervezi karácsonyi kérés lesz, utána hordhatjátok a gyűrűt, karácsonyi családi találkozón bejelenthetitek a rokonságnak is.
Ezek csak ötletek, de bármi lehet.
2016. okt. 9. 19:19
16/28 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat. Nem szeretnénk nagy esküvőt, de azért szervezni azt is kell. Pl a fotóst lefoglalni időben. De nem a szervezés miatt szeretném, h megkérjen, hanem mert nem értem, miért e tenné, hisz elvileg mindketten ezt szeretnénk...most várok, nem hozom fel neki eyg drabig, remélem kibírom, és történik valami. Tök hülyén érzem magam emiatt, mint vmi tinilány, aki kierőszakolja az eljegyzést, pedig hát szerintem jogos, amit "elvárok"
2016. okt. 9. 19:22
17/28 anonim válasza:
Előző vagyok. Átérzem amiről írsz ezért is válaszoltam;)
A pasim hosszabb ideig távol lesz pénzügyi dolgok miatt). Mondtam ideje lenne már valahol tartani: vettünk gyűrűt már vagy egy éve, de max 1-2 hónapig hordtam. Elment tőle a kedvem, mivel nincs kedvem hallgatni a "mikor lesz stb." Kezdetű kérdéseket. Ő meg mindenre okisan azt mondja h tervezzük meg majd.
Többször érdeklődtem mi lesz, ha minden ok akkor elméletileg 2 év múlva házasodhatunk szerinte. Akkor már összesen több mint 5 év lenne.
Ezek után már ott tartok, h nem is hiányzik h megkérjen , esküvőt sem akarok már. Minek ? Színjáték lenne,hisz magától nem akart elvenni, nekem kell fujnom már kb 2 éve.
Varázsa az egésznek nincs és nem is volt. Ezt csak azért mondtam el, hogy lásd nem átlagos dolog a nagy romantikus lánykérés. Sok más nőnek is van szerintem hasonló rossz élménye ezzel kapcsolatban, max nem írják ki ide / nem vallják be. Sosem tudhatod, h akik bejelentik ismerettségi körben a nagy boldog eljegyzést, tényleg úgy volt e. Lehet csak kitaláltak egy szép mesét amit előadhatnak másoknak.
A lényeg annyi h nem az a lényeg hogy kér meg, hanem hogy meglegyetek.
2016. okt. 9. 19:41
18/28 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm, h leírtad a történeted. Pont így érzem magam én is. Nem irigylek én senkit, azt sem, akit romantikusan kérnek meg, mi nem vagyunk ilyenek, másban sem, nem várok el tőle semmi szinpadiasat. A nyilvános lánykéréseket kifejezetten cikinek tatrtom. Nekem elég lenne, ha pizsamában megkérdezné és kész. De igazad van, a lényeg , h meglegyünk. Úgy érzem, ha el tudnám engedni magamban a dolgot, és nem görcsösen várni rá, akkor jobban értékelném, mikor megteszi, mint most, h tényleg kb elvárom
2016. okt. 9. 19:47
19/28 anonim válasza:
Még nem vagyok menyasszony, de remélem nem lesz ilyen "meglepi". Pláne nem közönség előtt...
Nekem az lenne ideális, ha megbeszélnénk, hogy összeházasodunk és utána lenne egy kis ünneplés a családdal.
2016. okt. 9. 20:22
20/28 anonim válasza:
Az alapján amit elmondtál, én inkább azt érzem, hogy a párod számára nyilvánvaló, hogy összeházasodtok, ezért ő ki is hagyná a lánykérést a képletből. Megbeszéltétek, összeházasodtok, kész. Főleg azért mondom ezt, mert írtad hogy nem hoz meg könnyen nagy döntéseket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!